Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk gyros schotel en mix schotel besteld, afgehaald (ivm corona waarschuwing) was heerlijk en veel!”

Griekse Specialiteiten Martha-zaras
Bestel online
OF
Een tafel reserveren
2
di 26/5
20:00
Geclassificeerd als nr. 1 van 107 Restaurants in Zandvoort
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Grieks
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
14 maart 2020 beoordeeld

Ontzettend lekker,vriendelijk geholpen. Eten was veel en heerlijk..lekkere salade rijst en tzatsiki en frieten

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank 756sandert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (447)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 448 beoordelingen

23 februari 2020 beoordeeld

Met een grote groep(15 pers) komen eten. Alles was heerlijk en je proeft dat t echt vers was,een aanrader. Komen zeker weer eten als we in Zandvoort zijn.. groetjes uit Eindhoven

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank GoPlaces668642
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Bedankt voor de gezellige avond Martha,
Heerlijk gegeten . Zalige mix vis plank maar ook vegetarisch

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Sheila T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel erg lekkah. Gebruiken goed vlees. Souvlaki schotel van varkenshaas. Heerlijk mals. Ontvangst heel hartelijk . Vragen of je ouzo wil ipv gewoon neerzetten. Top. Aanrader

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank 394marcelt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 januari 2020 beoordeeld

Martha verzorgt haar gasten al jaren traditionele Griekse gerechten met een warme glimlach! Wanneer we met de familie naar Zandvoort gaan, kijken we altijd uit naar ons bezoekje aan haar restaurant!!

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank Saskia K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Griekse Specialiteiten Martha-zaras bekeken, bekeken ook

Zandvoort, Noord-Holland
Zandvoort, Noord-Holland
 
Zandvoort, Noord-Holland
 

In Griekse Specialiteiten Martha-zaras geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding