Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:00 - 19:00
Opslaan
  
Google
Manieren om Renzy te ontdekken
vanaf 115,71 US$
Meer info
vanaf 101,39 US$
Meer info
vanaf 101,39 US$
Meer info
vanaf 101,39 US$
Meer info
Beoordelingen (165)
Beoordelingen filteren
165 resultaten
Waardering van reizigers
140
25
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
140
25
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
14 - 19 van 165 beoordelingen
Beoordeeld op 13 augustus 2021 via mobiele applicatie

Super leuke tour voor zowel volwassenen als kinderen. Leuke manier om de omgeving te verkennen. De speurtocht voor kinderen is leuk en leerzaam en de code kraken aan het einde maakt het af. Voor ons was 3 uur wel net te kort om ook ergens rustig bij een strandtent iets te drinken of eten, zeker gezien de drukte overal en je toch lang op je bestelling moet wachten. Dit hebben we dan ook niet gedaan maar was verder niet erg. Hadden zelf wat eten en drinken mee voor onderweg. Je komt wel langs een ijssalon tijdens de strand en duin tour waar je kan stoppen en een ijsje eten. Al met al echt een aanrader! Onze kinderen van 4 en 9 vonden het erg leuk!

Datum van activiteit: augustus 2021
Bedank 2021-Fam-S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Footprints787724, Owner van Renzy, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2021

Hey Noa, Thanks voor jouw mooie review! Hopelijk zien we jullie nog een keer terug bij Renzy, bijvoorbeeld in
de tulpentijd ;-) Fijne dag verder, Team Renzy

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2021 via mobiele applicatie

Erg leuke ervaring, zelf rijden met een Renault twizy, interessante wetenswaardigheden over de streek. Tijd genoeg gehad. Erg goede tips gegeven over koffiemomenten en bijzonderheden zoals betaald parkeren. Zelf de prijs is erg aantrekkelijk. Uitleg over het voertuig zeer goed en duidelijk. Kortom een echt erg leuke ervaring, zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van activiteit: augustus 2021
Bedank R8180DVeriks
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Footprints787724, Owner van Renzy, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2021

Thanks voor jouw mooie review! Hopelijk zien we jullie nog een keer terug bij Renzy, bijvoorbeeld in
de tulpentijd ;-) Fijne dag verder, Team Renzy

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 augustus 2021 via mobiele applicatie

Super leuk om te doen. Alleen route mag misschien iets langer zijn. Voor de rest prima route en leuk voertuig

Datum van activiteit: augustus 2021
Bedank Hallooo12345678
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Footprints787724, Owner van Renzy, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 augustus 2021

Thanks voor jouw mooie review! Hopelijk zien we jullie nog een keer terug bij Renzy, bijvoorbeeld in
de tulpentijd ;-) Fijne dag verder, Team Renzy

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2021 via mobiele applicatie

Was erg leuk om te doen. Je komt langs mooie gebieden en gezellige restaurants om te stoppen. De Twizy rijdt fijn en zit ondanks de ruimte, redelijk comfortabel! Een echte aanrader!!

Datum van activiteit: augustus 2021
Bedank X7262CKDG4
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Footprints787724, Owner van Renzy, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2021

Thanks voor jouw mooie review! Tot de volgende keer bij Renzy!! Fijne dag verder, Team Renzy

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 augustus 2021 via mobiele applicatie

Echt n leuk uitje! Duidelijke uitleg. Lekker zelf rijden in zo’n grappige twizzy. Route via navigatie erg duidelijk n voldoende tijd om bijv lekker bij n strandtent n drankje te doen. Onderweg krijg je leuke weetjes over de omgeving. Aanrader!

Bedank leonoreh612
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Footprints787724, Owner van Renzy, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2021

Thanks voor jouw mooie review! Hopelijk zien we jullie nog een keer terug bij Renzy, bijvoorbeeld in de tulpentijd ;-) Fijne dag verder, Team Renzy

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken