Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellige drukte”
Beoordeling van Jopenkerk

Jopenkerk
Geclassificeerd als nr. 25 van 375 Restaurants in Haarlem
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Nederlands
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: Centrum
Beschrijving: Jopen heeft de eeuwenoude Haarlemse brouwtraditie in ere hersteld. Een voormalig godshuis in het levendige centrum van Haarlem is omgetoverd tot een moderne stadsbrouwerij, grand café en restaurant. Onder het genot van een borrel of diner kunnen bezoekers het brouwproces in de Jopenkerk aanschouwen. Jopen brouwt hier volgens eeuwenoude recepten zowel oude als nieuwe klassiekers.
20 augustus 2021 beoordeeld

Jammer dat de wind op het terras stond, daardoor veel zand op de tafel.
Grote sortering van verschillend bier, Lekkere burgers

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank jolandabianca
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.722)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.722 beoordelingen

19 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg leuk terras maar bierprijzen erg hoog €7.50 . Wel aparte bieren maar dan nog. We besloten maar naar een ander terras te gaan in Haarlem waar er normale prijzen waren. Ik ben niet de enige die dit is opgevallen. Waarschijnlijk door de corona zijn de prijzen opgeschroefd.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank 60jetjerv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig! Vriendelijk personeel, lekker eten! Je hebt zeker iets voor de maag maar ook zeker voor het oog en daarom betaal je denk ik ook iets meer, je kan namelijk niet zeggen dat een biertje goedkoop is..

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank miletbeumkes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke lunch gehad, lekkere biertjes gedronken, vriendelijk en snel bediend ondanks de drukte. Zeker voor herhaling vatbaar!

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank 452gielp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Was weer helemaal super. Erg genoten van de heerlijke bieren, lekkere lunch en vriendelijk vakkundig personeel.
De bediening kon veel vertellen over het bier.
Heerlijk in het zonnetje gezeten op het grote terras. De bieren zijn niet goedkoop maar ze zijn het zeker waard.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank jeffrey r
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Jopenkerk bekeken, bekeken ook

 

In Jopenkerk geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.