Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 17:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Leuke wandeling

Leuk om alle kleine hofjes binnen haarlem met de daarbij behorende informatie te bewandelen. Alleen ... meer lezen

Beoordeeld op 10 maart 2020
CloeJaideeBeer
,
Bergen op Zoom, Nederland
Leuke wandeling!

Voor 50 cent koop je de folder met plattegrond bij het VVV kantoor. Je kan zelf beslissen hoe je de ... meer lezen

Beoordeeld op 16 februari 2020
Sabine89W
,
Tiel, Nederland
via mobiele applicatie
Lees alle 42 beoordelingen
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Haarlem
vanaf 18,11 US$
Meer info
vanaf 13,27 US$
Meer info
vanaf 30,17 US$
Meer info
vanaf 28,24 US$
Meer info
Beoordelingen (42)
Beoordelingen filteren
42 resultaten
Waardering van reizigers
27
14
1
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
27
14
1
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 42 beoordelingen
Beoordeeld op 10 maart 2020

Leuk om alle kleine hofjes binnen haarlem met de daarbij behorende informatie te bewandelen.
Alleen jammer dat je niet alle hofjes binnen kunt die op de route beschreven staan.

Datum van activiteit: maart 2020
Bedank CloeJaideeBeer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 februari 2020 via mobiele applicatie

Voor 50 cent koop je de folder met plattegrond bij het VVV kantoor. Je kan zelf beslissen hoe je de wandeling maakt, maar je kan er ook een met een tour kiezen. Wij hebben m zelf gelopen. Overigens niet helemaal, wij zijn in het centrum gebleven. Wat een leuke en mooie hofjes. Erg leuke manier om in het centrum rond te wandelen en op andere plekken te komen.

Datum van activiteit: februari 2020
Bedank Sabine89W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2019 via mobiele applicatie

We hebben voor 0,50 euro een routebeschrijving gekocht en zijn op pad gegaan. Het is een erg leuke manier om door het centrum van Haarlem te struinen. Doordat je ook regelmatig stukjes winkelstraat tegen kwam, werd het een afwisselende dag.

Datum van activiteit: december 2019
Bedank XPjohnk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 november 2019

hel erg leuk om te doen om de mooie hofjes in het centrum van haarlem te bekijken
verborgen hofjes maar ook goed zichtbare hofjes met leuke binnenplaatsen en mooie huisjes en vriendelijke bewoners

Datum van activiteit: november 2019
1  Bedank Marion G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 november 2019

Wandeling langs verborgen pareltjes in Haarlem met een zeer gepassioneerde gids. Je ontdekt plekjes waar je anders nooit zou komen !

Datum van activiteit: november 2019
Bedank frankyclaudiaV
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken