Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
  
Google
Manieren om Amsterdam Boat Experience te ontdekken
vanaf 59,70 US$
Meer info
vanaf 60,51 US$
Meer info
vanaf 47,60 US$
Meer info
Beoordelingen (482)
Beoordelingen filteren
482 resultaten
Waardering van reizigers
387
66
13
9
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
387
66
13
9
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
13 - 18 van 482 beoordelingen
Beoordeeld op 27 juli 2020

We hebben enorm genoten van het electrisch bootje, de luxe ervan en de leuke gids, daarnaast hebben we natuurlijk heerlijk weer gehad. Ons hele gezin met aanhang en op en oma vond het een geweldig leuke middag.

Datum van activiteit: juli 2020
Bedank ReinaDeW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juli 2020

Wat hadden wij een leuke dag met de sloep (met kap overigens) want het weer was eerst slecht. Maar toen wij gingen varen werd het steeds mooier en mooier. We hadden een ontzettend leuke schipper, Michel. En hij had ook een heerlijke vaart.

Want wij hadden zo een entertainster bij ons dat Michel alleen maar behoefde te varen.

Zeker aan te raden zo een boot te huren. Ontzettend gezellig en alles was keurig geregeld, Thanks a lot!!!

Datum van activiteit: juli 2020
Bedank 684miad
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juni 2020 via mobiele applicatie

We hebben een onwijs leuke dag gehad! Alles goed geregeld genoeg van alles in de catering en een hele leuke gezellig kapitein!

Datum van activiteit: juni 2020
Bedank suzan g
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juni 2020

Gastvrij ontvangst, professionele schipper! Leuke highlights gezien van Amsterdam. Blij dat in de COVID-19 tijd toch nog een vaartocht mogelijk was en toch de RIVM richtlijnen in acht worden genomen.

Datum van activiteit: juni 2020
Bedank 887helgad
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juni 2020

Enorm genoten van een ruime boot, gezellige schipper, voldoende ruimte. Echt een aanrader voor iedereen!

Datum van activiteit: juni 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met this attraction
Bedank mirtedevries2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken