Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Amsterdam
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Lunch”
Beoordeling van Ivy & Bros

Ivy & Bros
Geclassificeerd als nr. 126 van 5.072 Restaurants in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 6 US$ - 15 US$
Keukens: Café
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt
Wijk: Centrum
9 oktober 2019 beoordeeld

Heerlijk en gezond eten vriendelijke medewerkers heel veel vegen optie en glutenvrij brood met de vegen saled was lekker
Kortom beste restaurant in Amsterdam.

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank Mohammadsahly
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.027)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.027 beoordelingen

8 oktober 2019 beoordeeld

Heel gezond eten vegetaries eten gluten vrij optie en lekker sfeer heel vrendelijk medewerkers.heerlijk ik avdesser iederen om te bezoeken

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank Maydasahlly
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch ontbijt gehad en het zag er heel verzorgt uit. Voor wie geen fastfood wilt als ontbijt maar een goede basis om de dag mee te beginnen kan ik dit zeker aanraden.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 831jeroeno
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We werden naar binnen gelokt door het mooie interieur. Eenmaal binnen hadden we gelijk door wat voor een fantastisch chille vibe hier hangt!! Ook een goede bediening. En het eten, mmm. Onwijs goed. Zeker een dikke aanrader.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank Elizadjong
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Tweede keer dat we dit restaurant bezochten. Toeval wil dat juist vandaag de kaart was gewijzigd, super! We kozen een Quesedilla, maar die bleek nog niet klaar te zijn. Jammer! In overleg met de vriendelijke serveerster kozen we een broodje met hummus en gegrilde groenten.... heel goed advies want oooh wat was dat lekker. Ruim belegd met Hummus, advocado met pijnboompitjes en salade! Om je vingers bij af te likken. De verse ginger & orange thee was ook erg fijn. Toch snel weer terug voor de Quesedilla!

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank Pxvxe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ivy & Bros bekeken, bekeken ook

 
Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Ivy & Bros geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding