Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lorenzo is top”
Beoordeling van Pllek

Pllek
Laat maaltijden bezorgen
OF
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 462 van 4.494 Restaurants in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 17 US$ - 24 US$
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Wijk: Amsterdam-Noord
27 september 2020 beoordeeld

Wij zijn Lorenzo al in Loui Loui tegen gekomen en nu bij Pllek! Je voelt je welkom en ook zeker een gezellig welkom! Dankje wel!!! Tot de volgende keer :)!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Emmavis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.098)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.098 beoordelingen

18 augustus 2020 beoordeeld

Extreem duur voor wat je krijgt. Een lunch salade voor 13 euro waar werkelijk niks bijzonders aan is (veel uit een potje, niet vers). En niet genoeg om vol te zijn. En een extra karafje water voor 1,50 euro. Hoog hipster gehalte en weinig kwaliteit. Voor 3 personen voor lunch bijna 60!!! Euro kwijt. Voelde ons echt opgelicht.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Seaside464122
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sjoepske, Owner van Pllek, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2020

Beste,

Bedankt voor de rating & review.
Jammer dat het niet volgens verwachting is verlopen. Wij nemen de feedback mee om de service en kwaliteit goed te houden.

Wij hopen je toch nog een keer te zien!

Team Pllek

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2020 beoordeeld

Leuke mensen leuke plek
Lekker eten aan het strand ,was heerlijk weer
Je kan er makkelijk parkeren
Goedeprijs
Grappige wc’s

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Ida597888
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sjoepske, Owner van Pllek, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2020

Beste Ida,

Bedankt voor de mooie rating & review.
Goed om te horen dat jullie een mooie ervaring hebben gehad bij ons.

Tot de volgende keer!

Team Pllek

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

In principe een goede ambiance, maar 1,5 meter regel kennen ze daar niet. Hele groepen die bij elkaar komen om te feesten, erg jammer. Drinken was betaalbaar en het eten was oke. Enige punt is wel dat er een equal vlag hangt, leuk voor het idee, maar je word niet zo behandeld door de beveiligers. De mannen die rond lopen hebben het hier niet zo op, jammer dat zij zich niet kunnen aanpassen naar de menigte die op deze zaak afkomen. Voor de rest is bediening wel heel vriendelijk en bestellingen worden snel geleverd. Al met al een leuke plek maar sfeer is behoorlijk verpest.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank stef669
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sjoepske, Owner van Pllek, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2020

Beste Stef,
Bedankt voor de rating & feedback.
Jammer dat het niet volgens verwachting is verlopen. Wij nemen de feedback mee om de service en kwaliteit goed te houden.

Wij hopen je toch nog een keer te zien!

Team Pllek

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Afgaande op de recensies en de veelbelovende locatie had ik veel meer verwacht van Pllek. Wel verrassend, bediening matig (lees traag), kaart matig.

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank V1782
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sjoepske, Owner van Pllek, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2020

Beste,
Bedankt voor de rating & review.
Jammer dat het niet volgens verwachting is verlopen. Wij nemen de feedback mee om de service en kwaliteit goed te houden.

Wij hopen je toch nog een keer te zien!

Team Pllek

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pllek bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Pllek geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.