Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“👍🏻”

Groot Melkhuis in Vondelpark
Geclassificeerd als nr. 1.789 van 4.438 Restaurants in Amsterdam
Keukens: Nederlands
Wijk: Museumkwartier
Gegevens restaurant
Wijk: Museumkwartier
14 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie zonnige plaats met vriendelijk personeel maar wel veel verwende kinderen, maarja er zijn weinig kinderen in O-Z die Spartaans worden opgevoed. De pannenkoeken zijn top!

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank Xan D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (133)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 133 beoordelingen

19 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk terras minder in het Vondelpark. Zelfbediening is geen probleem, redelijk standaard qua gerechten maar goed te lezen dat er meerdere vega opties zijn. Samen met de fijne sapjes van schulp vermaken we ons opperbest. Even toiletteren is een probleem zonder kleingeld, dus we gaan snel door.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank mascha1312
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit selfservice restaurant is relatief duur voor wat je krijgt. Speeltuin is niet bijzonder. De locatie is natuurlijk wel prachtig.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank paolovk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 oktober 2018 beoordeeld

Was hier speciaal voor de glutenvrije poffertjes (gluten free poffertjes) naartoe gegaan. De poffertjes smaken net als echte poffertjes.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Joost v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2018 beoordeeld

De speeltuin welke erbij ligt is oud en vervallen. verschillende speeltoestellen zijn kapot, of slecht onderhouden. We hebben hier niks gegeten, omdat wat we langs zagen komen er niet echt lekker uitzag.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank bart s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Groot Melkhuis in Vondelpark bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Groot Melkhuis in Vondelpark geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding