Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (323)
Beoordelingen filteren
323 resultaten
Waardering van reizigers
137
117
42
12
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
137
117
42
12
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 323 beoordelingen
Beoordeeld op 29 september 2017

De kamers waren heel leuk ingericht, elke kamer heeft een ander thema. De kamers zijn ruim en het bed was erg comfortabel. De hygiëne in de badkamers en de toiletten was zeer goed. Het centrum van Amsterdam is makkelijk te bereiken met de trein of de metro, vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen naar het hostel. Een minpuntje is dat het hostel moeilijk te vinden was met Google Maps, het hostel beschikt ook niet over een duidelijk bordje die de locatie aan geeft. Ook was niet iedereen van het personeel even vriendelijk. Toen wij kwamen inchecken was de receptioniste niet op de hoogte van mijn vooruitbetaling van het verblijf bij Booking. Ook was ze erg kortaf en keek ons haast niet aan, niet echt een hospitality gerichte houding om gasten zich welkom te laten voelen.

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Anouk V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juni 2016

Met mijn dochter hier via een Groupon aanbieding verbleven. Aangenaam verrast door het geheel. Wist niet zo goed wat ik moest verwachten maar het was erg leuk. We hadden een gezellige kamer, het leek een beetje een treincompartiment. Makkelijk te vinden. De metro is vlakbij en voor je het weet sta je in hartje Amsterdam. Is een goede aanrader als je met vriendinnen eens naar Amsterdam wil gaan en verblijven op een rustige plaats. Vlakbij ook vele winkeltjes en parkeergelegenheid.

Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank patriciagK5044RD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 december 2015 via mobiele applicatie

Zoek je een vrouwvriendelijke accomodatie dichtbij Arena-Bijlmer, dan is dit de plek waar je zijn moet. Het is op loopafstand vanaf station. Het heeft verschillende kamers van comfort tot luxe. Vrolijke inrichting met kleuren en schilderijtjes. Gratis gebruik van keuken. IJskast aanwezig voor opslag, zoals bijvoorbeeld het mee brengen van je eigen ontbijt. Gratis koffie en thee. Gratis Toegang tot Wifi. Minpuntjes zijn wel dat ik een spotje
( klein lampje) boven mijn bed miste, waardoor ik de deur op een kier moest zetten of het licht van je telefoon (zaklampje) moest gebruiken. De matrassen zijn twee dunne, dus liever één dikke was beter. Dit was in kamer 2. En de Hostelle staat nergens aangegeven vanaf de grote weg of winkelcentrum. Pas beneden bij het viaduct zie je het staan.
Voor de rest ligt de locatie dichtbij de winkelcentrum makkelijk voor een snelle hap en dichtbij Heineken Musical Hall en Ziggo Dome, dus prima voor een avondje stappen!

Datum van verblijf: december 2015
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Debster19
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 februari 2015 via mobiele applicatie

Gezellig hostel, leuk ingericht. Goed te vinden en gratis parkeren. Je gaat zo met de metro het centrum in. Ontbijt voor 5 euro pp erg uitgebreid. WiFi deed het erg goed. Personeel is vriendelijk. Kamers zijn ruim, we verbleven 1 nacht in een tweepersoons kamer.

Datum van verblijf: februari 2015
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 261anoukd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 20 november 2014

Toen ik en mijn zus rond Europa backpacked moesten we vinden goedkope hostels te verblijven in en het merendeel van de tijd dat het een gok was omdat we geen idee hebben wat de plaats graag zal worden. Ik kan u verzekeren, dames reist u daar deze plek was perfect!

De medewerkers waren allemaal zo aardig en behulpzaam en deed ons zeer welkom. Hoewel u zou de trein naar krijgen naar de populaire gebieden zoals Central Station en de Wallen, het personeel was meer dan blij om ons te tonen de juiste weg.

Ook ik en mijn zus was gelukkig genoeg om een kamer voor 6 helemaal voor onszelf dus dat draagt bij aan de prachtige ervaring. Hoewel we slechts in Amsterdam voor 3 dagen waren wij zowel nooit vergeten de plaats en als we ooit terug naar Amsterdam of als ik ooit met mijn vriendinnen gaan, zou ik zeker terug gaan er. ZEKER aanraden!

PS Er is ook een hele mooie supermarkt en kebab winkel echt dichtbij. U zou kunnen krijgen wat je wilt in de supermarkt en het kebab was heerlijk!

Bedank Travel_Freak_Always
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken