Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (127)
Beoordelingen filteren
127 resultaten
Waardering van reizigers
102
20
3
0
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
102
20
3
0
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 127 beoordelingen
Beoordeeld op 22 juli 2020 via mobiele applicatie

Zeer vriendelijk personeel. Prachtig gestylde kamers. Kamers zijn prima qua grootte. Bed is top! Prijs - kwaliteit is voor Amsterdamse begrippen prima. Ontbijt was goed georganiseerd. Vooraf kun je de wensen doorgeven.

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank davidsQ4301EV
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ralph Prumper, General Manager van The Highlander, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2020
Google-vertaling

Dear Mr. Davids,

Thank you very much for your review and your kind words about the hotel and the staff. We appreciate your feedback.
Your lovely comments regarding our Team Members, who always take great pride in providing the best service possible, will be shared within our team.
Feel free to contact us again, should you have any questions in the future. Our The Highlander Hotel Team is looking forward welcoming you back once again.
Please, check our website for the best rates available.

Kind regards,

Reception TH

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juli 2020 via mobiele applicatie

Een geweldige locatie in het hart van Amsterdam. Tramhalte is tegenover, Uitgebreid ontbijt. Kamer Mansion is erg luxe met stort douche en comfortabel bed. Jij bent in het centrum van de levendige stad Amsterdam. Maar als jij de ramen dicht doet, hoor je geen lawaai en kun jij rustig slapen.
Een aanrader om van Amsterdam te genieten.

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 382imadm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ralph Prumper, General Manager van The Highlander, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 juli 2020
Google-vertaling

Dear Mr./Mrs,

Thank you for choosing to stay with us and taking the time to share your experience here on TripAdvisor.

We are pleased to read you had an excellent stay. The Highlander hotel is indeed located just in the city centre, in a nice, relaxing and quiet residential area, yet only a short walk away from many famous sites like the Dam Square, red light district and Anne Frank House. The tram stops near the hotel will take you to every other part of Amsterdam.

We hope to see you again soon. If you decided to return, please contact us directly or visit our website to make a reservation.

Kind Regards,

Reception TH

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juni 2020

Perfecte ligging, vriendelijk personeel, schone en mooie kamer,heerlijke douche en een waanzinnig groot ontbijt,we kregen in plaats van onze geboekte kleine kamer een grotere ,gewoon omdat het kon, geweldig!

Datum van verblijf: juni 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank motto739014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ralph Prumper, General Manager van The Highlander, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juni 2020
Google-vertaling

Dear Mr./Mrs,

Thank you very much for your nice review.
I am delighted to hear that you have enjoyed your stay in our hotel.
How great to read that you enjoyed the location, our staff and the breakfast.
Once again, thank you for your comments, and I do hope that I can personally welcome you back with us at some point in the not too distant future.

Kind Regards,

Reception

The Highlander Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juni 2020

Het hotel is echt waanzinnig mooi en is gelegen in het hartje van Amsterdam. Het hotel zit op 5 minuten loopafstand van het centraal station. De medewerkers zijn super vriendelijk en doen er alles aan om het naar je zin te maken. De kamers zijn echt zo ontzettend mooi. Je kunt echt zien dat er een designer aan het werk is geweest. Wij verbleven in een prachtige grote (rode) kamer aan de voorkant met balkon, voorzien van alle gemakken zoals boxspring bed (wat heerlijk ligt), regendouche en apart toilet. Alle kamers zijn voorzien van airco en je hebt goede gratis WiFi. Verder is er een minibar met koelkast en grote tv en alles is gedigitaliseerd door middel van een soort ipad (suitpad) waarmee je tv kan bedienen en roomservice kunt bestellen etc. Dus ze gebruiken hier de nieuwste technologie. Ondanks de corona was het ontbijt goed en lekker. Wij raden dit hotel zeker aan.

Datum van verblijf: juni 2020
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Monique v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ralph Prumper, General Manager van The Highlander, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juni 2020
Google-vertaling

Dear Mrs. Monique,

Thank you so much for taking the time to write this nice review this is really appreciated.

Please inform us in advance if you would like to stay with us again and we will provide you yet again with a comfortable room.

Kind Regards,

Reception,

The Highlander Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juni 2020 via mobiele applicatie

Een nachtje blijven slapen en we zijn meer dan tevreden. Alles is mogelijk en je voelt je helemaal top door het vriendelijke personeel! Leuke, knusse en schone kamers! Echt een aanrader! Volgende keer boeken we weer een kamer In dit hotel.

Datum van verblijf: juni 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Sjoelie1982
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ralph Prumper, General Manager van The Highlander, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juni 2020
Google-vertaling

Dear Mr./Mrs. Sjoelie,

Thank you very much for your review and your kind words about the hotel and the staff. We appreciate your feedback
Feel free to contact us again, should you have any questions in the future. Our the Highlander Team is looking forward welcoming you back once again.
Please, check our website for the best rates available.

Kind Regards,

Reception

The Highlander Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken