Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Italië in Amsterdam”
Beoordeling van Restaurante Savini

Restaurante Savini
Een tafel reserveren
2
di 26/5
20:00
Geclassificeerd als nr. 209 van 4.426 Restaurants in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: Centrum
15 maart 2020 beoordeeld

Ga lekker zitten, bestel een wijntje en laat maar komen! UITSTEKEND eten. Nergens buiten Italië eet je zo lekker Italiaans.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Tele T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (924)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 924 beoordelingen

15 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij komen hier vaker net zoals gisteren op Valentijnsdag. De bediening is super alert en gastvrij. Bij het afrekenen kregen de dames een rode roos! Wat een leuke afsluiting van de avond

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank SelNL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een super goed restaurant!!! Alles was top, de voorgerechten en hoofdgerechten en het dessert alles was even lekker en vers. Voor de bediening en de kok een dikke 10. We komen hier snel terug

Datum van bezoek: december 2019
Bedank sandrat912
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 oktober 2019 beoordeeld

Afgelopen week heb ik hier heerlijk gegeten met wat vrienden. De sfeer is gezellig en het personeel is vriendelijk, dus zeker een aanrader!

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank Yanna720
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 oktober 2019 beoordeeld

Het eten was zoals gewoonlijk lekker. De pasta kwam snel na mijn bestelling en smaakte héérlijk! Ik zal hier zeker weer komen!

Datum van bezoek: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Asiye61
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurante Savini bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Restaurante Savini geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding