Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 143
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 143
Aanbieding bekijken
FindHotel
US$ 122
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 143
PricelineUS$ 129
travelup.comUS$ 145
alle 18 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.743)
Beoordelingen filteren
2.743 resultaten
Waardering van reizigers
1.249
1.125
288
50
31
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.249
1.125
288
50
31
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 2.743 beoordelingen
Beoordeeld op 13 mei 2022

Een fijn hotel in een historisch pand met een rustige ligging. Parkeren in de buurt mogelijk. Heb hier al meerdere keren geslapen zal zeker nog eens terugkeren. Absoluut de moeite waard om te verblijven tijdens een bezoek aan Amsterdam!

Datum van verblijf: mei 2022
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Johan W
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 mei 2022

Prima verblijf gehad, een aanrader voor stellen, gezinnen en zaken overnachting!
Mooi centrale plek met trein station op loopafstand dichtbij.
Vriendelijk personeel en lekker eten en drinken.
Parkeergarage op loopafstand.

Datum van verblijf: mei 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank paulelbers
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nicole Lagas, General Manager van The Manor Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 mei 2022
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for taking the time to share your experiences with us.

We are happy to read that you enjoyed our services, breakfast and location at The Manor Amsterdam.

We are all looking forward to welcome you here again!
Kind regards,

Angela
The Manor Reception

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 april 2022

The Manor is een prachtig hotel van de buitenkant. Van binnen zie je dat minder goed terug. Het hotel is goed maar niet heel bijzonder. De kamers zijn ruim en goed. Bij aankomst kreeg ik de rekening voor de kamer, terwijl deze al betaald was. Dat werd gelukkig wel snel opgelost. De Amsterdamse kruisjes zijn in overvloed terug te vinden in het hotel. Wij hadden een kamer aan de tuinkant. Daar was het heerlijk rustig! De locatie is op zich prima. De tramhalte is voor de deur en treinstation Muiderpoort op een paar minuten lopen. Het ontbijt was uitgebreid en erg lekker! Ik was als moeder alleen met mijn dochter op stap. We hebben een aangenaam verblijf gehad!

Datum van verblijf: april 2022
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank linds0985
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 april 2022

Prachtig hotel met een mooie geschiedenis. Centraal gelegen. Mooie kamers met keuze uit verschillende hoofdkussens. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Voor de verjaardag van mijn man stond er een fles wijn op de kamer met een felicitaties namens het team en ballonnen op het bed.

Datum van verblijf: april 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Ger L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 april 2022

alles was goed: bed, douche, tv en de sfeer. Behalve dat het wat te warm was op de kamer ook toen we het raam open hadden. De fietsen waren prima en ook vonden we het fijn dat we onze bagage konden achterlaten op de dag van vertrek zodat we nog konden fietsen.

Datum van verblijf: april 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank honsen789791
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken