Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
US$ 104
Aanbieding bekijken
Booking.com
US$ 105
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Priceline
US$ 87
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 104
TravelocityUS$ 104
eDreamsUS$ 105
alle 20 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.632)
Beoordelingen filteren
2.633 resultaten
Waardering van reizigers
1.188
1.091
278
47
29
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.188
1.091
278
47
29
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 2.633 beoordelingen
Beoordeeld op 5 november 2021 via mobiele applicatie

We besloten enkele dagen Amsterdam hier door te brengen met ons gezin in een gezinssuite. De kinderen sliepen op een uitgeplooide bank maar dat lag goed. Verder alles heel verzorgd, ook lekker ontbijt al had ik meer Nederlandse toetsen verwacht,( waar was die melk?) het doelpubliek is duidelijk heel internationaal want verschillende personeelsleden verstonden geen Nederlands.

Datum van verblijf: november 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank 943marjand
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nicole Lagas, General Manager van The Manor Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 november 2021

Beste 943marjand,

Wij willen u bedanken dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen.

Uw feedback betreffende het ontbijt geeft ons inzicht in onze gasten hun gedachtes en helpt ons om onze diensten en service verder te blijven verbeteren. Onze excuses als u hierdoor ongemak heeft ervaren.

We zullen uw beoordeling met ons team delen.

Namens al het personeel van The Manor Amsterdam, hopen wij u graag in de nabije toekomst weer te mogen verwelkomen!

Met gastvrije groet,
Jill
The Manor Amsterdam - Receptie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 november 2021

Mooie kamer op de begane grond, met alles er op en eraan, alleen een haakje voor de jas (zeker nu het regende) zou fijn zijn. In de kast drogen jassen dan niet zo fijn. Maar voor de rest voortreffelijk verblijf gehad! Het gehele hotel in Amsterdamse sferen is zo gaaf gedaan! Fijn dat er een koelkast is en koffie/thee.

Datum van verblijf: oktober 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank wilmajelsma
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nicole Lagas, General Manager van The Manor Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 november 2021

Beste Wilma,

Graag bedanken wij u voor het achterlaten van een review op deze website.

Wat fijn om te horen dat u van de kamer heeft genoten tijdens uw verblijf en dat wij u een prettig verblijf in Amsterdam hebben kunnen bieden.

We zullen uw beoordeling delen met ons team.

Wij verwelkomen u graag snel terug!

Met gastvrije groet,
... - Receptie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 oktober 2021

Zeker een aanrader. Zeer vriendelijke en efficiënte receptie. Ontbijt laat niets te wensen over. Het hotel is vlak bij het Muiderpoortstation. Vlak bij de Dappermarkt. Vlakbij leuke restaurants zoals de biertuin . Tegenover een prachtig park. Enz enz

Datum van verblijf: oktober 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank bert652021
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nicole Lagas, General Manager van The Manor Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 november 2021

Beste Bert,

Graag bedanken wij u voor het achterlaten van een review op deze website.

Wat fijn om te horen dat u van het personeel heeft genoten tijdens uw verblijf en dat wij u een prettig verblijf in Amsterdam hebben kunnen bieden.

We zullen uw beoordeling delen met ons team.

Wij verwelkomen u graag snel terug!

Met gastvrije groet,
Nicole Lagas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 oktober 2021

Prijs kwaliteit is heel goed.
Lekker geslapen. Mooi hotel. Goede lokatie. Geen parkeerplek, met openbaar vervoer is beter, om de hoek is het station. Gelegen op loopafstand van restaurants en bus. Aardig personeel.

Datum van verblijf: oktober 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank miriamaruba
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nicole Lagas, General Manager van The Manor Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 november 2021

Beste Miriam,

Graag bedanken wij u voor het achterlaten van een review op deze website.

Wat fijn om te horen dat u van het hotel heeft genoten tijdens uw verblijf en dat wij u een prettig verblijf in Amsterdam hebben kunnen bieden.

We zullen uw beoordeling delen met ons team.

Wij verwelkomen u graag snel terug!

Met gastvrije groet,
Nicole Lagas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 oktober 2021

Dit is een fijn hotel met een ruime kamer. De locatie is prima, dicht bij winkelcentrum en station. Gastvrij en attent personeel en een heerlijk ontbijt. Goede wifi (ook voor videobellen) en fijne werkplek op de kamer.

Datum van verblijf: oktober 2021
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank AafkeAafke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nicole Lagas, General Manager van The Manor Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 november 2021

Beste Aafke,

Graag bedanken wij u voor het achterlaten van een review op deze website.

Wat fijn om te horen dat u van de kamer, het centrum en het personeel heeft genoten tijdens uw verblijf en dat wij u een prettig verblijf in Amsterdam hebben kunnen bieden.

We zullen uw beoordeling delen met ons team.

Wij verwelkomen u graag snel terug!

Met gastvrije groet,
Nicole Lagas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken