Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.456)
Beoordelingen filteren
2.456 resultaten
Waardering van reizigers
1.072
1.047
265
46
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.072
1.047
265
46
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
15 - 20 van 2.456 beoordelingen
Beoordeeld op 6 juli 2020

Mooi hotel met grote kamer met leuke balkons, vriendelijk personeel. De kamer was schoon en ruime badkamer en goede airco. leuke restaurantjes in de buurt, ook cultureel is er genoeg te doen. Het openbaar is niet ver van het hotel.

Datum van verblijf: juli 2020
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank jfu2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
nicole lagas, General Manager van The Manor Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 weken geleden

Beste gast,

Graag bedanken wij u voor het achterlaten van een review op deze website.

Wat fijn om te horen dat u van de kamer, het personeel en de restaurantjes in de buurt heeft genoten tijdens uw verblijf en dat wij u een prettig verblijf in Amsterdam hebben kunnen bieden.

We zullen u complimenten delen met het team.

Vriendelijke groet,
Nicole Lagas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juli 2020

Zeer tevreden van ons verblijf. Ruime, propere kamers. Goede ligging. Het personeel is zeer vriendelijk. Het ontbijt was zeer lekker. Het was een ontbijtpakket ipv buffet. Alles was aanwezig. Lekker eten en drinken.

Datum van verblijf: juli 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Elien L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
nicole lagas, General Manager van The Manor Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 weken geleden

Beste gast,

Graag bedanken wij u voor het achterlaten van een review op deze website.

Wat fijn om te horen dat u van heeft genoten tijdens uw verblijf en dat wij u een prettig verblijf in Amsterdam hebben kunnen bieden.

We zullen u complimenten delen met het team.

Vriendelijke groet,
Nicole Lagas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juni 2020

Vierde keer in dit hotel, leuke kamers, heel vriendelijke stuff, gezellige buurt,
goede ligging!
Ontbijt iets minder uitgebreid dan ik zou verwachten ( geen buffet, vooraf samengesteld pakket dus je kan zelf niet de smaken yoghurt of soort beleg ofzo kiezen). Maar verder top! En echt uitstekende bedden!

Datum van verblijf: juni 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank wendydv2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
nicole lagas, General Manager van The Manor Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 weken geleden

Dank u wel,

Het is heel fijn om te horen dat u een fijn verblijf bij ons hebt gehad! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons hotel te beoordelen. Wij hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen!

Hartelijke groeten,
Nicole Lagas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juni 2020

Voor mij was het puur genieten in dit prachtige, historische hotel. Het personeel is zeer klatvriendelijk, professioneel en behulpzaam. Zelfs met de restricties ivm covid19, is het een genot om hier te verblijven. Mijn kamer was netjes, schoon en comfortabel met een mooi uitzicht. Het ontbijt goed verzorgd. De sfeer aangenaam, rustig en classy. Een absolute aanrader!

Datum van verblijf: juni 2020
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank tamaravanrooij
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
nicole lagas, General Manager van The Manor Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 weken geleden

Beste Tamara,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen over je recente verblijf in The Manor Amsterdam.

We zijn blij om te lezen dat u zo'n plezierige tijd bij ons heeft gehad. Wij danken u voor uw positieve opmerkingen over ons personeel, kamer en ontbijt.

We hebben uw ervaring gedeeld met onze collega's.
Wij heten u graag weer van harte welkom in The Manor Amsterdam!

Met vriendelijke groeten,
Nicole Lagas - General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 juni 2020

Heerlijk verblijf op een goede uitvalsbasis in Amsterdam, zoals we hadden verwacht. Het was strandweer dus deze keer weinig van de stad gezien. Wel goede plek voor het vinden/,bereiken van fijne eetgelegenheden.

Datum van verblijf: mei 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank arend o
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
The Manor Hotel, General Manager van The Manor Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juni 2020

Beste Arend,

Graag bedanken wij u voor het achterlaten van een review op deze website.

Wat fijn om te horen dat u heeft genoten van uw verblijf en dat u een fijne tijd in Amsterdam heeft ervaren.

We zullen uw review met ons team delen. Graag verwelkomen wij u snel weer terug!

Met vriendelijke groet,
Lisa Puts
The Manor Amsterdam - Receptie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken