Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
  
Google
Manieren om Rijksmuseum te ontdekken
vanaf 22,70 US$
Meer info
vanaf 73,78 US$
Meer info
vanaf 55,05 US$
Meer info
Rijksmuseum privétour
5 beoordelingen
vanaf 69,86 US$
Meer info
Beoordelingen (46.430)
Beoordelingen filteren
46.429 resultaten
Waardering van reizigers
30.945
12.043
2.761
483
197
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
30.945
12.043
2.761
483
197
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 46.429 beoordelingen
Beoordeeld op 19 maart 2020

Prachtig groot museum. Ook de kinderen vonden het interessant en ze wilden zelfs nog eens terug. Een must. Zeker als je zelf in Nederland woont... Goede lunchroom!

Datum van activiteit: juni 2019
Bedank 982marleenm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rijksmuseum, Manager van Rijksmuseum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 maart 2020

Bedankt voor je beoordeling. Dat klinkt als een leuke dag samen op pad. Veel bezoekers weten niet dat er zoveel leuke dingen te zien en doen zijn voor kinderen.
We zien jullie graag terug!
Met vriendelijke groet,
Nick - Rijksmuseum

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 maart 2020 via mobiele applicatie

Weer eens bezocht ivm de Caravaggio en Bernini tentoonstelling. Die veel niet mee (weinig Bernini), maar de “rest” van het museum blijft imposant, zowel de collectie als het gebouw

Datum van activiteit: maart 2020
Bedank dickf106
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rijksmuseum, Manager van Rijksmuseum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 maart 2020

Bedankt voor je review. Wat leuk dat ons al vaker hebt bezocht. Een tip voor je volgende bezoek: download de gratis app met rondleidingen. Er zijn tours over de hoogtepunten, gebouw en koloniale geschiedenis bijvoorbeeld.
Tot de volgende keer!
Met vriendelijke groet,
Nick - Rijksmuseum

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 maart 2020

Het was zeker leuk dat deze escape game ons door een deel van het museum leidde, maar het was meer een speurtocht dan een escape game. We hebben de ruimte gevonden waar we uit moesten komen en is altijd leuk, maar we hadden zeker meer verwacht.

Datum van activiteit: januari 2020
Bedank Frank G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 maart 2020 via mobiele applicatie

Ben met mijn kinderen. 16-18-21-28 naar het Rijksmuseum geweest.
Het zijn niet van de culturele. Maar zij hebben ook genoten van alle schilderijen ed
Was een heerlijke middag.

Datum van activiteit: maart 2020
Bedank 541fransm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 maart 2020 via mobiele applicatie

Wat een prachtig museum blijft dit toch, zoveel te zien. Echt genieten in een mooi gebouw met een enorme collectie!

Datum van activiteit: maart 2020
Bedank janheinw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken