Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zo gezellig hier!!!”
Beoordeling van Small Talk Het Restaurant

Small Talk Het Restaurant
Geclassificeerd als nr. 1.546 van 4.436 Restaurants in Amsterdam
Keukens: Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Diner, Lunch, Reserveringen
Wijk: Museumkwartier
22 maart 2020 beoordeeld

Aan de buitenkant kan je al zien dat het goed zit hier. Zo leuk als het eruit ziet en verrassend veel groter dan je in de eerste aanblik denkt. Ga vooral boven zitten. Vriendelijke bediening en zeker niet duur!

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank johannhd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (816)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 816 beoordelingen

23 februari 2020 beoordeeld

Na bezoek aan het Stedelijk museum hier even wat wijntjes gedronken. Altijd gezellig, prima wijn en aardige heren in de bediening met Amsterdamse humor.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank Robert H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 februari 2020 beoordeeld

Goed en net personeel in een klein en intiem restaurant.
Eten zit vol afwisselingen en de prijzen zijn aantrekkelijk.
Hier ben je nog gast!

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jan S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 januari 2020 beoordeeld

Prima eten voor een nette prijs. De bediening is erg attent en wij hadden het gevoel zeer persoonlijk behandeld te worden.

Datum van bezoek: december 2019
Bedank Rien J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 januari 2020 beoordeeld

Een lekkere lunch voor een redelijke prijs, waar vind je dat nog in de Amsterdamse binnenstad? Nou in ieder geval bij Small Talk, gelegen tegenover het Stedelijk Museum. Het broodje bal (een typische Hollandse specialiteit) kwam niet met mosterd maar met satésaus. Verrassend lekker. Koffie verkeerd erbij en je kunt er weer tegen.

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Rudy S S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Small Talk Het Restaurant bekeken, bekeken ook

 
Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Small Talk Het Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding