Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 11:00 - 20:00
Opslaan
  
Google
Manieren om Flagship Amsterdam te ontdekken
vanaf 35,30 US$
Meer info
vanaf 21,91 US$
Meer info
vanaf 21,91 US$
Meer info
vanaf 21,91 US$
Meer info
Beoordelingen (7.958)
Beoordelingen filteren
7.958 resultaten
Waardering van reizigers
7.443
410
76
22
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
7.443
410
76
22
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 7.958 beoordelingen
Beoordeeld op 26 september 2020

Leuke tocht. Mooie boot. Bert is top en verdient opslag. Fijne opstap plaats bij het Anne Frank huis. Goed volgens de Corona regels ook!

Datum van activiteit: september 2020
Bedank Rjjakobs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rasmus E, Guest Relations Manager van Flagship Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 oktober 2020

Ahoy!

Heel erg bedankt voor uw leuke review! Fijn dat u heeft genoten van uw rondvaart met ons door de grachten van Amsterdam. 

We vonden erg gezellig u aan boord te hebben & wij wensen u een mooie dag! 


Groetjes, 

Alex - Customer Care, Flagship Amsterdam 

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 september 2020 via mobiele applicatie

Mijn vriendin en ik besloten ter plekke mee te varen met de tour vanaf het Anne Frank Huis, en dat was een goede beslissing! Het was heerlijk weer en onze schipper, Joep, had een hoop interessante feitjes te delen met de groep. Aangezien wij allen Nederlands waren deed Joep de tour in het Nederlands, credits voor deze aanpassing! Want achteraf hoorden wij van zijn collega’s dat dat nog niet zo makkelijk is. Wij voelden ons erg op ons gemak en veilig met Joep als schipper, waardoor we konden genieten van de zon, een biertje en al het moois dat Amsterdam te bieden heeft.

Aanrader!

Bedank pimvehoeff
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bas v, Manager van Flagship Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 september 2020

Hallo Pim,


Bedankt voor je mooie waardering, we stellen het ontzettend op prijs.

We wensen je een prachtige dag & hopelijk tot ziens!


Team Flagship Amsterdam

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 september 2020 via mobiele applicatie

Super leuke trip! Geen standaard verhalen van Willem. Hij vertelt leuke dingen en je zit heerlijk op deze grote sliep. Wij zeggen: doen.

Bedank Evelin B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rasmus E, Eigenaar van Flagship Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 september 2020

Hi Evelin,

Bedankt voor je mooie waardering, we stellen het ontzettend op prijs en vinden het leuk te horen dat u heeft genoten van uw boottocht door Amsterdam met ons.
We wensen je een prachtige dag & hopelijk tot ziens!

Groetjes,

Customer Care, Flagship Amsterdam

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 september 2020

Erg leuke rondvaart! Vriendelijk en vrolijk personeel, informatie werd op een hele leuke manier verteld! Genoeg drankjes aan boord!

Datum van activiteit: september 2020
Bedank Jeanineguliker1993
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bas v, Manager van Flagship Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 september 2020

Hi!


Bedankt voor je mooie waardering, we stellen het ontzettend op prijs.


We wensen je een prachtige dag & hopelijk tot ziens!

Groetjes,

Customer Care, Flagship Amsterdam

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 september 2020 via mobiele applicatie

Amsterdam, zon, grachten en een sloeptocht: do we need more? Super leuke tocht met schipper/gids Martijn.

Datum van activiteit: september 2020
Bedank Monique v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rasmus E, Guest Relations Manager van Flagship Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 oktober 2020

Beste Monique,

Hartelijk bedankt voor uw mooie review, we waarderen het. We vinden het erg leuk om te horen dat u een fijne ervaring gehad heeft met ons, samen varend door de grachten van Amsterdam. 

We streven altijd naar het aller beste resultaat en hopen u de volgende keer een van een nóg betere tour te voorzien. Mocht u Flagship willen helpen, laat ons graag weten wat wij in de toekomst zouden kunnen verbeteren aan de hand van uw ervaring, door een mail te sturen naar gabriela.flagshipamsterdam@gmail.com. 

Bedankt voor uw gezelligheid aan boord, we wensen u het beste en hopen u snel weer te verwelkomen! 


Groetjes, 

Alex - Customer Care, Flagship Amsterdam 

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken