Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Louche internet verkoper”
Beoordeling van The Old Man Amsterdam

The Old Man Amsterdam
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 3.042 van 4.436 Restaurants in Amsterdam
Prijsklasse: 5 US$ - 11 US$
Wijk: Rivierenbuurt
Gegevens restaurant
Wijk: Rivierenbuurt
24 maart 2020 beoordeeld

Ik kreeg een stinkende jas van hun thuisgestuurd terwijl deze nieuw was en ook nog 399 euro heeft gekost. Het advies was om deze nieuwe jas te wassen! Niet kopen hier.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Bergbeklimmer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (5)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 5 beoordelingen

21 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Een van de beste burgers van Amsterdam. Goed vlees, prima broodje en lekkere frietjes. De setting is gezellig en je kan ook nog even shoppen terwijl je wacht op je eten. Een tip: bestel de milkshake! Ik heb nog nooit zo er goede milkshake gehad.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank LarsEber
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 februari 2020 beoordeeld

Renzo for president. Deze man weet hoe die burgers moet maken. Als je denkt dat de burgers van the Butcher in de pijp lekker zijn, probeer dan deze! Overtreft al je verwachtingen!

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Departure272526
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super VERSE hamburger, ze maken er echt iets lekkers van. Wil je dikke of dunne frietjes, alles kan. En vergeet niet de milkshakes.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank joannad83
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ben voor de Marilyn gegaan lekker pittig en super goed sappig vlees.
Misschien wel de beste burger tot nu toe.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Sharkey53
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Old Man Amsterdam bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 

In The Old Man Amsterdam geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding