Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooi terras”
Beoordeling van Het Amsterdamse Proeflokaal

Het Amsterdamse Proeflokaal
Geclassificeerd als nr. 2.425 van 4.541 Restaurants in Amsterdam
Prijsklasse: 8 US$ - 45 US$
Wijk: Oud-Zuid
Gegevens restaurant
Wijk: Oud-Zuid
11 juni 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk geluncht op een geweldig terras. De zeer attente vriendelijke bediening heeft ons verrast met een smakelijk broodje zalm. Een aanrader. Afgesloten met een heerlijke koffie

Datum van bezoek: mei 2021
Bedank Ronkoog
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (111)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 111 beoordelingen

23 mei 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie plek op het plein. Jammer dat een klantgerichte houding bij het personeel ontbreekt. Het wil maar niet lukken met dit proeflokaal.

Datum van bezoek: mei 2021
Bedank 821hanv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 februari 2020 beoordeeld

Erg groot restaurant, het eten prima maar veel te duur. De cote du boeuf is geen 80 euro waard. Bovendien weinig bijgerechten. Voorgerechten en nagerechten 15 euro. Veel dure omschrijvingen van de gerechten met simpele ingrediënten. Ik moest er erg om lachen.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank RoosRoos1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 november 2019 beoordeeld

Ik was gisteren op de Dag van de Mantelzorg in dit Amsterdamse restaurant. De zaal boven werd gebruikt. Deze heeft meerdere ruimtes waar je met mensen kunt zitten en praten. Geborreld en hapjes(voornamelijk gefrituurd). Vriendelijk personeel, maar die moeten zo ver lopen, dat de hapjes al op zijn, voordat ze de achterste zaaltjes kunnen bedienen. Ik ga dit zeker als afspreek plek gebruiken. Pluspunt: ze hebben ook vegetarische kroketjes, patat, en vegetarische hamburgers die lekker van smaak zijn.

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank irenereydon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 november 2019 beoordeeld

De lunchkaart is aardig maar niet opwindend. Het broodje zalm biedt voor 9,50 beslist te weinig: de ei is kant en klare eiersalade en je krijgt 1 sneetje brood. Wel lekker overigens. De medewerkers zijn snel aan je tafel en checken geregeld of je nog wat wilt. Echt vriendelijk zijn ze niet, in elk geval niet de vrouwelijke medewerkster aan onze tafel. Ze was zeer in haar wiek geschoten toen ik zei dat ik alles ok vond, maar het best jammer vond dat ze voor de thee fair trade thee in plastic theezakjes gebruiken. Ze wilde het niet bespreken of doorgeven en vond het hele begrip microplastics duidelijk onzin. Echt een minpuntje, sinds er voldoende goede alternatieven zijn voor lekkere thee in papieren zakjes (of los). Door haar onaardige en onwillige reactie en de prijzen, geef ik twee sterren.

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank idasi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Het Amsterdamse Proeflokaal bekeken, bekeken ook

 
Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Het Amsterdamse Proeflokaal geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.