Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastische avond”
Beoordeling van The White Room

The White Room
Geclassificeerd als nr. 113 van 4.436 Restaurants in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 35 US$ - 114 US$
Wijk: Centrum
Gegevens restaurant
Wijk: Centrum
15 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Op de vrijdagavond voordat de restaurants vanwege Corona hier gegeten. We hebben het 7 gangen menu gehad met een indrukwekkende hoeveel amuses. Allemaal van uitzonderlijke kwaliteit. De amuse op basis van komkommer was echt fantastisch.
De 7 gangen waren allemaal zeer goed. De portionering is voortreffelijk en de de bediening van vriendelijk en deskundig. Één en ander werd begeleid door voortreffelijke wijnen waaronder een prachtige Meursault

Datum van bezoek: maart 2020
1  Bedank DietmarG183
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArneHeuwekemeijer, General Manager van The White Room, reageerde op deze beoordelingGereageerd gisteren

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven over The White Room.
Wat fijn dat u heeft genoten van uw 7 gangen diner bij ons en dat u ons zo een hoge beoordeling heeft gegeven, dat is het beste compliment wat wij mogen ontvangen. Wij verwelkomen u graag nogmaals in The White Room.

Met vriendelijke groet,
Arne Heuwekemeijer – Hotel Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (234)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 234 beoordelingen

21 februari 2020 beoordeeld

gegeten met zijn vieren genoten van een fantastische maaltijd. de kingfish was echt top. ook de pairing met de wijn was mooi in balans.zowel keuken als bediening verstaan hun vak. als je in amsterdam bent moet je hier zeker gegeten hebben. ook het restaurant ziet er schitterend uit

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank maciboro22
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArneHeuwekemeijer, General Manager van The White Room, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 februari 2020

Beste Marco,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen in The White Room met ons te delen.

Wij vinden het geweldig om te horen dat u zo tevreden was over de maaltijd, wijn en bediening. Fijn dat u zo heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nog een keer te mogen verwelkomen in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky!

Met vriendelijke groeten,

Arne Heuwekemeijer - Hotel directeur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Na onze eerdere uitstekende ervaring, een extra stop gemaakt in Amsterdam om hier te lunchen. Nog steeds een prachtig decor, professionele en vlotte bediening, en natuurlijk de uitstekende gerechten. Top van begin tot einde ! Kijken uit naar de volgende keer. Een kleine attentie met Valentijn ontvangen, was thuis nog eens nagenieten.

Datum van bezoek: februari 2020
1  Bedank 566ronnyw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArneHeuwekemeijer, General Manager van The White Room, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 februari 2020

Beste Ronny,

Wauw, wat een cijfers, fantastisch! Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen in The White Room met ons te delen.

Trots zijn wij op onze gerechten, decor en vriendelijke bediening. Fijn dat u dit ook zo heeft ervaren!

Wij kijken ernaar uit om u opnieuw te verwelkomen!

Met vriendelijke groeten,

Arne Heuwekemeijer - Hotel directeur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 februari 2020 beoordeeld

Eten uitstekend, zeer aan te bevelen. Het is een geweldig restaurant, mooie entourage: fantastisch...maar de sommelier had kennelijk iets te enthousiast aan de kurk geroken..of zoals het in Amsterdam heet: ze was behoorlijk in de lorum. Het minpunt van de avond, anderzijds ook wel vermakelijk: we hebben met verwondering zitten kijken en lachen.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
3  Bedank ParkerD81
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 december 2019 beoordeeld

Wat hebben wij heerlijk gegeten met vrienden bij de White Room. We zijn verwend met verschillende gangen en een wijn arrangement. De sommelier Isabel vertelde met passie en liefde over de wijnen. De smaken van de wijnen sloten feilloos aan op de heerlijke gerechten.

Wat een top avond!

Datum van bezoek: december 2019
Bedank bradleyinthout
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArneHeuwekemeijer, Hotel Director van The White Room, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 januari 2020

Beste Heer/Mevrouw,

Wauw, wat een fantastische recensie! Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. Wij vinden het geweldig om te lezen dat uw diner in The White Room by Jacob Jan Boerma een succes was! Uw lovende woorden over onze sommelier Isabel en de wijn-spijs combinatie worden zeer gewaardeerd en zullen uiteraard worden gedeeld met het team!

Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in The White Room by Jacob Jan Boerma!

Met vriendelijke groeten,

Arne Heuwekemeijer - Hotel Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The White Room bekeken, bekeken ook

 
Amsterdam, Noord-Holland
 

In The White Room geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding