Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Erg lekker gegeten”
Beoordeling van Water en Brood

Water en Brood
Geclassificeerd als nr. 654 van 4.438 Restaurants in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 7 US$ - 16 US$
Wijk: Centrum
Gegevens restaurant
Wijk: Centrum
16 maart 2020 beoordeeld

Leuke plek in amsterdam . Lekker gegeten leuk menu .
Goede bediening .
Handig via internet je bestelling te doen

Datum van bezoek: maart 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit restaurant
Bedank hstruylaart
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (122)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 122 beoordelingen

6 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Vooraf gereserveerd. Met 11 collega's hier heerlijk geluncht, alle gerechten vielen goed in de smaak! Aanrader als je in de buurt bent.
Alleen de open keuken zorgt er helaas wel voor wat geur in de kleding.
Pecel salade met kip, burrritos en chicken and waffles waren toppers!

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank veravzl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 februari 2020 beoordeeld

Wat ben ik blij dat ik hier naar binnen liep! Zoekend naar een plekje om te lunchen liep ik spontaan tegen dit plekje aan. In het begin nogal sceptisch niet wetende wat ik kan verwachten uiteraard maar werd gelijk op me gemak gesteld door de heerlijke atmosfeer en muziek. En wat was het eten héérlijk! Soulfood op zn best petje af!

Datum van bezoek: februari 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit restaurant
Bedank cherylvanderplas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker, eens iets anders als gewoon broodje smos, lekker verggie,gezellige zaak, lange wachttijd als je niet online besteld

Datum van bezoek: september 2019
Bedank francine-ve
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 september 2019 beoordeeld

Eten was erg goed en de stijl was het restaurant was erg hip. Eten was ook vrij snel bereidt. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: september 2019
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit restaurant
Bedank maxim00113
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Water en Brood bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Water en Brood geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding