Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een goede buur is beter dan”
Beoordeling van De Buren

De Buren
Geclassificeerd als nr. 15 van 210 Restaurants in Alkmaar
Keukens: Belgisch, Nederlands
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
4 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Dit is zeker een goede buur die ook nog eens voor je kookt en van drank voorziet. Een prettig restaurant op een markante plek langs de gracht. Heerlijke fish and chips, al is de prijs daarvoor wel aan de hoge kant. Goede en vlotte bediening. Zeker de moeite waard.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Huib52
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (374)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

9 - 13 van 374 beoordelingen

2 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig zitten en prima eten, maar best aan de prijs. Maar wel echt genieten in het mooie Alkmaar! Prachtige ligging in het centrum.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Dinnerfan85
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

de Buren.
Goede maaltijden veel keuze en een mooie locatie.
Zowel binnen als buiten mooie plekjes. Goed voor lunch, borrel of diner

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank F1985H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi en goed restaurant als je in Alkmaar bent.. genoeg keuze uit de vers bereide gerechten.. de Fish and chips is heerlijk. Een aanrader. Bediening en keuken personeel zeer professioneel en relaxed zodat je rustig van je lunch/diner kan genieten..

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank deblaaij
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier heerlijk gegeten met ons gezin. We werden snel geholpen, service was erg goed. Evenals het eten. Dit was echt van grote en hoge kwaliteit

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank paulsJ6073AE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Buren bekeken, bekeken ook

 

In De Buren geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding