Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.comUS$ 219
Hotels.comUS$ 219
PricelineUS$ 182
TravelocityUS$ 219
eDreamsUS$ 182
Prestigia.comUS$ 226
alle 12 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (180)
Beoordelingen filteren
180 resultaten
Waardering van reizigers
97
65
12
2
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
97
65
12
2
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 180 beoordelingen
Beoordeeld op 16 februari 2022

Met man en zoontje dit hotel bezocht vanwege een bezoekje aan het dichtbij gelegen Beekse Bergen. Super vriendelijk personeel. Ruime en schone kamers. Heerlijke badkamer met bad. Waanzinnig confortabel bed!

Datum van verblijf: februari 2022
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Travel_daisy_J
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 augustus 2021

we hadden voor Auberge du bonheur gekozen voor de ideale ligging tussen de Efteling en de Beekse Bergen.

wat me al opviel voor we er waren, was dat telkens ik een vraag stelde via mail, dan werd deze snel en professioneel beantwoord. (extra bed in de kamer, late check-in mogelijk, enz)

De kamers en badkamers zijn héél proper, het ontbijt lekker en correct.

Ook de bediening van het restaurant was top. We hadden namelijk pas gebeld om 20u30 om te vragen of we om 21u30 nog konden eten. (de menu was niet meer mogelijk, maar wel een hoofdgerecht. Na een dag efteling was dit alles wat we nodig hadden.
toegekomen om 21u30 was hen niets teveel, we werden ook niet opgejaagd. Zo hebben we op het gemak een aperitiefje gedronken op de terras en dan binnen nog lekker gegeten....

dus, kort samengevat, leuk hotel, mooie ligging en top personeel!

wij gaan zeker nog eens terug, maar gaan dan zeker tijd maken om de meergangen menu te gaan degusteren.

keep up the good work!

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank bekie1985
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 juni 2020

12 juni met 7 man hier gedineerd, door de Corona perikelen was er slechts één
Menu maar je kon kiezen in het aantal gangen.
Keurig verzorgd en lekker gegeten.
Vriendelijk en attent personeel.
Hebben ook overnacht en s ochtend een lekker ontbijt genoten op het mooie terras.

Datum van verblijf: juni 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank BartD1076
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 oktober 2019 via mobiele applicatie

Een kamer aan de boszijde geboekt voor één nacht in dit hotel.
Gezellige inrichting, uitstekende bedden.
Ontbijtbuffet in de ochtend was ook goed. Echter de plek waar alles kon worden gepakt was enigszins krap.
Dat zou kunnen worden verbeterd.

Prijs/kwaliteit is over het geheel genomen goed.

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Itsme190
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 oktober 2019

Hoewel er de dag van mijn verblijf een huwelijksfeest georganiseerd was, werd vooraf door de receptie per verwittigd en ondervond ik zelfs, in deze speciale omstandigheden, geen noemenswaardige hinder, noch overdag, noch van de aldaar verblijvende gasten 's nachts. Goed gelegen hotel en restaurant in ander gebouw met prachtige tuin. Voortreffelijke en erg vriendelijke ontvangst aan de balie, erg attent én efficiënt. De kamer was voldoende ruim, vlotte toegang tot Wi-Fi enTV. Prima bed en badkamer met voldoende ruimte en alle faciliteiten; airco was voorzien doch in oktober niet nodig. Het ontbijt was erg uitgebreid, gevarieerd en heerlijk; zowel warme als koude gerechten , voldoende keuze en vlotte zelfbediening met voldoende aandacht bij het aanvullen. Een echte aanrader in de buurt van Tilburg, vlak bij zijn Universiteit.

Datum van verblijf: oktober 2019
1  Bedank LEO H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken