het personeel was erg vriendelijk
de kamer die ik had was heel klein, rondom het bed heb je letterlijk max 50 centimeter loopruimte, de badkamer is redelijk, maar de wc is zo krap dat als je er op zit (en ik ben echt niet de grootste) je met je knie tegen de wcrolhouder aan komt.
de kussens waren vreselijk: ze lijken heel dik, tot je je hoofd erop legt, dan zakken ze in en kan je net zo goed zonder kussen gaan liggen
de regendouche was goed, maar de douchecabine is halfopen. dat betekent dat je na 10 minuten douchen het water op de vloer in het wc gedeelte hebt staan, daarnaast was de afzuiging zo bizar slecht/niet aanwezig dat 3 uur na het douchen mijn bril alsnog besloeg, en op de muren staat volgens mij na 24 uur uur nog het vocht.
ik weet niet precies wat het is, maar ik schat de airco buiten, die 24/7 een zoemend geluid maakt, probeer daar maar eens bij te slapen.
daarnaast zijn de kamers zo gehorig dat je op de eerste verdieping alsnog mensen in het restaurant de stoel hoort schuiven. mijn advies: als je gaat, neem dan een kamer achterin het hotel.