Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prachtig ingericht!”
Beoordeling van Polles Keuken

Polles Keuken
Geclassificeerd als nr. 2 van 34 Restaurants in Kaatsheuvel
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Nederlands
Gegevens restaurant
19 maart 2020 beoordeeld

Al vaak geweest, maar het blijft leuk! Eten is prima en de bedieing top! Wel graag meer keus voor mensen die niet van pannenkoeken houden...

Datum van bezoek: november 2019
Bedank 982marleenm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (477)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 477 beoordelingen

24 februari 2020 beoordeeld

Een goede pannenkoek gegeten, in deze sprookjesachtige setting. Hier duurt het wachten nooit te lang, er gebeurt zoveel. Voor je het weet is je eten er.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank LANDWINKELVALENKAMP
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Geheel in Efteling stijl met bewegende potten en pannen en muziek. Lekker en gezellig zitten. Pannenkoeken zijn van dezelfde gewone kwaliteit en prijs zoals in de meeste pannenkoekenrestaurants. Bediening is vriendelijk, al mogen ze iets sneller afruimen. Al met al leuk voor de Efteling beleving.

Datum van bezoek: februari 2020
1  Bedank marinke2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten met mijn vriendin afgelopen weekend! We werden fantastisch lief bediend door Hugo. Hij vond ons zo’n leuk stel dat hij ons zelfs nog een extra chocolaatje gaf na het eten! Te leuk! We komen zeker nog een keer terug!

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank leejim96
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben zonder reservering gegeten bij Polles Keuken. Het personeel is top. Drankjes stonden in no time op tafel.

Wij kozen de seizoensspecial, pannenkoek met spinazie, tomaat, spek en gorgonzola. Ik vond het goed klinken, maar het was niet zo heel lekker helaas. Ik heb hem overigens wel opgegeten. De rest van het gezelschap heeft wel lekker gegeten.

Volgende keer beter.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank hester2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Polles Keuken bekeken, bekeken ook

Kaatsheuvel, Noord-Brabant
 
Kaatsheuvel, Noord-Brabant
Kaatsheuvel, Noord-Brabant
 

In Polles Keuken geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding