Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Scrooge
Gent, België

Een soms verrassende sprookjes en fantasiewereld.

Beoordeling van Efteling Hotel
4,0 van 5 bollen29 aug 2023 beoordeeld
Het hotel is bereikbaar met het OV. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Kamers zijn net en ruim. Ruim ontbijt. Om medische redenen kon 1 persoon niet deelnemen , doch er werd geen compensatie verleend, alhoewel er een medisch verslag kon voorgelegd worden. Geen teruggave zelfs gedeeltelijk van de verblijf of ontbijttarief. Redenen het voorval diende ten laatste 14 dagen vooraf aankomst gemeld te worden. Dat was onmogelijk daar de situatie ontstond 10 dagen voor aankomst. Opgelet foto's van deelname aan sommige attracties zijn moeilijk verkrijgbaar. Reden geen personeel, foto kan verkregen worden mits je naam van attractie, datum, uur en nr foto bijhoudt en naar de andere kant van het park gaat.
Datum van verblijf: augustus 2023
Kamertip: Gewenst foto van deelname sommige attracties moeilijk verkrijgbaar. Aquarnura mooie klank en...
Reistype: Bezocht met familie
4,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
4,0 van 5 bollenLocatie
4,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Efteling Contact Center, Overig van Efteling Hotel, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 30 aug 2023
Bedankt voor jouw review! ^Jamie
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 154
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 154
  • ZenHotels.com
    € 153
  • Priceline
1.1 km van Efteling Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Boshuysen aan het water in Vakantiepark Efteling Bosrijk
Verdien Trip Coins na je verblijf
  • Vio.com
  • ZenHotels.com
    € 375
  • eDreams
1.3 km van Efteling Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 129
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 129
  • Hotels.com
    € 116
  • Priceline
1.0 km van Efteling Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • eDreams
  • ZenHotels.com
  • Destinia.com
1.0 km van Efteling Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
  • Agoda.com
0.8 km van Efteling Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Go to your Happy Price
  • Vio.com
  • Booking.com
  • eDreams
1.8 km van Efteling Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Vanuit de tuin
Go to your Happy Price
  • Vio.com
  • Booking.com
  • eDreams
3.7 km van Efteling Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Go to your Happy Price
  • Vio.com
  • Booking.com
  • eDreams
0.8 km van Efteling Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Terras van de Boomgalow
Go to your Happy Price
  • Booking.com
  • eDreams
  • ZenHotels.com
2.0 km van Efteling Hotel
Bar/lounge
    Gratis wifi
    Restaurant
    Meer hotels in Kaatsheuvel bekijken
    Beoordelingen (1.020)
    Beoordelingen filteren
    1.020 resultaten
    Waardering van reizigers
    510
    333
    109
    46
    22
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    TaalAlle talen
    Meer talen
    Waardering van reizigers
    510
    333
    109
    46
    22
    Bekijk wat reizigers erover zeggen:
    Geselecteerde filters
    Filteren
    Lijst wordt bijgewerkt...
    11 - 16 van 1.020 beoordelingen
    Beoordeeld op 24 augustus 2023

    Zoals altijd was het weer geweldig. Bedden top, ruimte voor 4 personen top.
    Ontbijten top
    Het enige minpunt, en best gevaarlijk, vonden wij de super gladde vloer van de douche. We hadden een handdoek op de vloer gelegd en zo zijn we gaan gouchen

    Datum van verblijf: augustus 2023
    Reistype: Reisde met familie
    Bedank gerda s
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Efteling Contact Center, Other van Efteling Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 augustus 2023

    Dankjewel voor de beoordeling en de feedback. We nemen de feedback zeker mee. ^Stephan

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 17 augustus 2023

    De excellente suite was enorm voortreffelijk uitstekend goed en zaaaaalig vanaf het moment wij de kamerdeur openden kon ik wel huilen van geluk. Prachtig hotel en perfecte suite alles was af ook het eten in het hotel was voortreffelijk goed. Wij komen zeker nog eens terug.

    Kamertip: Alles tot in de puntjes in orde.
    Datum van verblijf: augustus 2023
    • Reistype: Reisde met een partner
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Service
    Bedank Discover40581864081
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Efteling Contact Center, Other van Efteling Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2023

    Tot de volgende keer! ^Stephan

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 13 augustus 2023

    Ik ga al jaren naar Efetlinghotel. Hotel is prima, maar de laatste keer heb ik gemerkt dat het restaurant erg verslechterd is. De gerechten op de kaart zijn niet lekker en het gaat er echt gaotisch aan toe in het restaurant.

    Kamertip: restaurant niet meer aan te raden
    Datum van verblijf: april 2023
    • Reistype: Reisde met familie
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Service
    Bedank enza z
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Efteling Contact Center, Other van Efteling Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2023

    Dankjewel voor je review en de feedback. We nemen de feedback hierover uiteraard mee. ^Stephan

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 24 juli 2023

    We gingen met ons gezin met ons kleintje van 3
    1 nacht in een thema kamer we hadden de sprookjesboomsuite
    Ideaal gethematiseerd voor de allerkleinsten
    De medewerkers zijn top zowel in het hotel als in het park en echt op kinderen gericht iemand heeft men dochter omver gelopen en der suikerspin op de grond gratis een nieuwe van de medewerker was erg lief aleen is het eten van het hotel restaurant niet goed veel speciale dingen en weinig keuze bedden zijn helemaal top! En we hadden een geweldige tijd voor 1 nacht is een thema kamer wel de moeite want ze zijn wel prijzig! Voor meer nachten zou ik een huisje in bosrijk of loonsche land doen!

    Maar een top ervaring!
    En was voor ons een "groot verlof" ons en een goed alternatief

    Datum van verblijf: juli 2023
    Reistype: Reisde met familie
    Bedank Bassist0803
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Efteling Contact Center, Overig van Efteling Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2023

    Dankjewel voor je review! Hopelijk tot snel weer in de Wereld vol Wonderen!😊✨ ^Anna

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 6 juli 2023

    Accommodatie in het hotel was super. Kamers zijn leuk ingericht.
    Klantvriendelijke service..
    Echter vond het ik het ontbijt saai. Meer variaties aanbieden.

    Het park was gezellig! Heerlijk geluncht.

    Datum van verblijf: juni 2023
    Reistype: Reisde met vrienden
    Bedank 881varshak
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Efteling Contact Center, Overig van Efteling Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juli 2023

    Dankjewel voor je compliment en feedback!✨ ^Anna

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Meer beoordelingen bekijken