Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verjaardagsdinertje”
Beoordeling van Antonio's

Antonio's
Geclassificeerd als nr. 55 van 517 Restaurants in Eindhoven
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Diner, Reserveringen
Wijk: Binnenstad
6 november 2018 beoordeeld

Gezellig sfeertje, beetje druk/rumoerig misschien, maar we konden elkaar nog prima verstaan. Het eten had ontzettend veel smaak, heel erg lekker! Prima bediening, erg vriendelijk. Gerechten voor elke portemonnaie.
Het toetje was vergeten, volgens de ober, daarom kregen we een Limoncello van het huis. Meteen gevolgd door het dessert, wat nog prima op tijd was.

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Linda v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (301)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 301 beoordelingen

31 oktober 2018 beoordeeld

Lang lang geleden hier wel eens gegeten. Toentertijd was het helemaal top maar nu viel het wat tegen: de bediening ongeïnteresseerd (of is dat authentiek Italiaans?) en het eten okay maar niet meer dan dat. De op de borden geadverteerde tagliatelle was er niet (???).
De prijs was voor wat we kregen stevig - de koffie zijn we ergens anders gaan doen.

Datum van bezoek: oktober 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Otto V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een tijdje niet geweest in dit restaurant.
Maar het was helemaal top, om hier weer eens te zijn!
De eigenaresse ontvangt je prima!
Mooi gamba’s piri piri als voorgerecht, geserveerd uit de olie op een mooi gedecoreerd bord.
Heerlijke tarbot in een saus van bospaddenstoelen met truffel, hier kom je echt voor terug.
Een klein min puntje het bedienend personeel kan iets attenter zijn naar de gasten toe.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Arnoldus123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik dacht, een restaurant van echte Italianen kan best goed zijn. Echter, het eten was niet meer warm toen het geserveerd werd, orders werden vergeten en toen er een groep bekenden binnenkwam, waren we zo goed als onzichtbaar.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Cheryl J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer slechte Service en zeer matig eten en verschrikkelijke slechte bediening! Klachten worden totaal niet serieus genomen!

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Car91ly
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Antonio's bekeken, bekeken ook

Eindhoven, Noord-Brabant
 

In Antonio's geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding