ellis e

Rustiek

5,0 van 5 bollen16 jun 2024 beoordeeld
Rustig en ruimtelijk opgezet goed personeel veel te doen goed ontbijt mooie kaners ik zou het aan raden aan vrienden en familie toppppper s top sevice bus dichtbijzijnde 2 minuten lopen half uur van centrum top verbinding tussen centrum en hotel
Datum van verblijf: juni 2024
Reistype: Bezocht met familie
Gereageerd 30 jun 2024
Beste 633ellise,

Hartelijk dank voor uw beoordeling naar aanleiding van uw verblijf bij NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven.
Goed om te horen dat u zo te spreken bent over ons hotel, het personeel en de faciliteiten!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen bij NH Koningshof!

Sandton Eindhoven Centre Lounge Bar
7.1 km van NH Eindhoven Conference Centre Koningshof
8.1 km van NH Eindhoven Conference Centre Koningshof
Meer hotels in Eindhoven bekijken
Beoordeeld op 29 mei 2024

Goede bedden, mooie badkamer, zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Heerlijk rustig geslapen.Super vriendelijk personeel.

Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Jos Hermans, General Manager van NH Eindhoven Conference Centre Koningshof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2024

Beste marjolijn2024,

Hartelijk dank voor uw zeer mooie beoordeling betreffende uw verblijf bij NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven.
Fijn om te horen dat u ons personeel als supervriendelijk heeft ervan en dat u genoten heeft van ons uitgebreid ontbijtbuffet.

Beoordeeld op 29 mei 2024

Het hotel is mooi gelegen in het groen. Het is ontzettend groot, te groot naar mijn gevoel. Sommige personeelsleden zijn uiterst vriendelijk, maar sommige zijn ronduit lomp.

Beste nOra9090,

Mijn excuses dat enkele personeelsleden niet zo vriendelijk waren als anderen. Wij zullen dit zeker intern aankaarten. Mijn excuses daarvoor. Desondanks hoop ik dat het verblijf verder naar wens is geweest.

We hopen u in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen bij NH Koningshof.

Beoordeeld op 27 mei 2024

Ideale locatie om met de fiets de ruime omgeving van Eindhoven te verkennen. Ook Nuenen (Vincent Van Gogh) is vlot bereikbaar, evenals Achelse Kluis of abdij van Postel.

Beste Jacques K,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling naar aanleiding van uw verblijf bij NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven.
Goed om te horen dat u ons hotel heeft benut als uitvalsbasis voor mooie fietsroutes in de omgeving.

Beoordeeld op 26 mei 2024

Goed hotel. Kamer was schoon. Ontbijt met veel keuze.
Het enige minpunt was dat we een deal hadden gekocht met een 3-gangen diner en in plaats daarvan werd alleen een dinerbuffet aangeboden.

Beste olena311017,

Fijn dat de kamer goed schoon was en dat ons ontbijtbuffet in goed in de smaak is gevallen.

Wat betreft uw opmerking over het diner; bij een arrangement zit inderdaad een 3-gangen dagmenu. Het kan zijn dat u op een avond de keuze heeft tussen het drie gangen dagmenu of het dinerbuffet als dat eventueel ook wordt aangeboden op die avond. Die keuze had u geboden moeten worden. Mijn excuses als dat niet gebeurd is.

Beoordeeld op 16 mei 2024

Fantastisch hotel waar we graag komen. Mooie omgeving, vriendelijk personeel en mooi gebouw. Iedere keer weer een verrassing in wat voor soort kamer we terechtkomen, als we geboekt hebben. Wel raar is dat als je via voordeeluitjes boekt, je nog steeds goedkoper kunt boeken, dan via de officiële site van NH hotels, terwijl wij pashouders zijn.

Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Jos Hermans, General Manager van NH Eindhoven Conference Centre Koningshof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 mei 2024

Beste e-groen64,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling betreffende uw verblijf bij NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven.
Goed om te lezen dat u graag bij ons terug komt als u in de buurt bent voor familiebezoek.
Op de officiele site van NH Hotels staan overigens ook mooie aanbiedingen voor leden van ons loyaliteitsprogramma!

Wij hopen u in de toekomst graag weer te mogen begroeten bij NH Koningshof!