Priceline
Go to your Happy Price
AlgotelsUS$ 67
StayForLong
Beoordeeld op 25 augustus 2022

Aangenaam verblijf in dit hotel. De kamers zijn klein maar perfect in orde. Alles wat nodig is, is aanwezig en zeer verzorgd. Ook het ontbijt was ruim voldoende en mooi verzorgd. Diner 's avonds ook top met zeer vriendelijke bediening.
De ontvangst in het hotel verliep zeer vlot en aangenaam. We kwamen aan met de fiets vanuit Antwerpen en deze konden veilig weggezet worden op onze vraag.
Het hotel is zeker een goede uitvalsbasis als je een fietstocht in de ruime omgeving van Eindhoven wil doen.

Datum van verblijf: augustus 2022
Bart Bakens, General Manager van Campanile Hotel Eindhoven, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2022

Bestte,

dank voor de review, fijn te lezen dat alles in orde was

Beoordeeld op 1 augustus 2022

Een nacht in dit hotel geweest. Gemakkelijke ligging vlakbij autosnelweg, gratis parkeren, wel met poort en goed beveiligd.
Vriendelijke receptie
Hotelkamer was wel klein en van buiten te bereiken. Voor doorreis was niet erg.
Zit lounge gedeelte was eenvoudig, wel gezellig tegenover de bar.
Ontbijt was uitgebreid en goed verzorgd, heerlijk.
We komen zeker een keer terug.

Kamertip: We hebben 1e etage aan de kant van de parkeerplaats, kan soms gehorig zijn.
Datum van verblijf: maart 2022

beste,
dank voor de review, graag tot nog eens

Beoordeeld op 20 april 2022

Voor een eenvoudige overnachting een prima hotel. De kamer is ruim genoeg en schoon. In verhouding vind ik het ontbijt aan de prijs. Dat de poort ‘s nachts sluit geeft een veilig gevoel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: april 2022

Beste,

dank voor de review,

Beoordeeld op 4 april 2022

We zijn twee nachten in dit hotel geweest. Eenvoudige maar nette kamer. Ontbijt was goed, wel prijzig. Vriendelijke medewerkers. We hadden één nacht via Gift For You geboekt en één nacht er later bijgeboekt. De tweede dag werkte de 'sleutelkaart' niet meer. Werd meteen door de receptie rechtgezet, maar we vonden het wel vreemd dat dit, ondanks dat het bekend was bij hen, blijkbaar toch niet goed in hun systeem stond.

Datum van verblijf: april 2022

Bestem,

sleutelkaart werkt prima, alleen u zegt het zelf, later een nacht erbij geboekt....dabn moet de sleutel wel geupdate worden.

Beoordeeld op 4 april 2022

Kleine (propere) kamers, voldoende om een paar dagen te verblijven. Amerikaans gevoel door de hotelgang die buiten is gelegen. Ontbijt was uitgebreid en heel lekker. Diner was heel lekker, voldoende keuze a la carte met suggestiemenu. Heel vriendelijk personeel. Gratis parking en heel goed beveiligd (poort gaat ‘s avonds dicht).

Datum van verblijf: maart 2022

beste,
fijn te horen dat u het goed naar de zin gehad heeft