Volledig restitueerbaar voor za 16 dec.
StayForLong
Beoordeeld op 22 mei 2023

Wij hebben in Mei overnacht in het Van Der Valk hotel in Eindhoven (Aalsterweg), dit voor twee nachten. Wij zijn frequent Van Der Valk gasten en waren hier al eens geweest in december, dit is ons toen bevallen en we zijn terug gekomen. Net zoals we altijd al terug gaan naar Valk.
Echter werden wij nu in het oude gedeelte gestoken ergens op de negende verdieping, waar er schimmel op de muren stond in de badkamer, en in een douche waar ik zeker niet zou in douchen, voor ons echt vuil voor een €365... (2x slapen en 2x onbijt).
Ik heb toen ook naar de lobby gebeld en we kregen direct een andere kamer in het nieuwe gedeelte (verdieping twee), en dit was dezelfde kamer als voordien. Hier was het wel allemaal proper en in orde.

Maar voor ons wel een reden om op deze review maar 2 bollen te geven. Het voelt bij ons toch aan dat ze geprobeerd hebben hun oude troep te verhuren in de hoop dat we niets zouden zeggen, als je je mond niet opendoet zit je daar in zo'n kamer tegen een redelijke prijs. En als goede klant zouden ze daar toch zeker rekening moeten mee houden.
jammer dat dit is voorgevallen...

Kamertip: - Zwembad staat los van Valk. - Let op bij het boeken, kans dat ze je in het oude gedeelte stoppen (zie recentie)
Datum van verblijf: mei 2023
Hotel Van der Valk Eindhoven, General Manager van Van Der Valk Eindhoven Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 mei 2023

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw verblijf bij Van der Valk hotel Eindhoven en voor uw feedback! Wat vervelend om te lezen dat u in eerste instantie bent ingecheckt op een kamer die niet goed schoon was. Onze oprechte excuses hiervoor. Goed om te lezen dat mijn collega's u direct een andere kamer hebben kunnen geven.

Nogmaals dank voor uw feedback. Hopelijk mogen wij u in de toekomst nogmaals verwelkomen!

Guest Relations
Van der Valk hotel Eindhoven

Beoordeeld op 20 mei 2023 via mobiele applicatie

Super hotel, altijd goede kamers.. altijd netjes. Super vriendelijk personeel en als je zo vaak dit hotel gebruikte als ik herkennen ze je ook al. Helaas andere baan, dus dan kom ik hier niet zo veel meer.

Restaurant is altijd goed en het ontbijt uitgebreid.

Kamertip: Casino is de moeite niet waard.
Datum van verblijf: november 2022
Hotel Van der Valk Eindhoven, General Manager van Van Der Valk Eindhoven Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 mei 2023

Hartelijk dank voor uw bezoek aan Van der Valk Hotel Eindhoven en voor deze fantastische beoordeling!

Hier zijn we trots op! Fijn om te lezen dat uw bezoek naar wens is verlopen. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel en het is belangrijk dat onze gasten dit tevens ervaren. Goed om dit terug te zien in uw beoordeling. Ik zal de scores communiceren met ons team.

We kijken er naar uit om u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen!

Beoordeeld op 15 mei 2023

Bedden zijn altijd goed bij vd Valk.
Buffetten zijn prima ingericht, maar chaotisch en druk. Leuk zo'n FEBO snackmuur! Show cooking mag wel wat sneller (of een extra kok erbij). Lange rijen.
Er is geen controle op wie er allemaal in en uitloopt bij het hotel. Er was veel diefstal tijdens ons event. Bagagekamers waren niet afgesloten. Er liepen ongure types rond waar niet op werd geacteerd. Ik heb geen enkele vorm van beveiliging gezien.
Kamersleutels weigerden om de haverklap. Dan hoorde je dat je ze niet bij je telefoon moet bewaren. Is best lastig. In twee dagen vier keer naar de receptie gemoeten om het weer te laten fixen.

Geachte heer Keesbikker,
Hartelijk dank voor uw feedback en onze excuses voor de verlate reactie. Het spijt mij dat u ervaren heeft dat de beveiliging niet op orde was tijdens uw event. Wij hebben u dit gevoel absoluut niet willen geven. Wij bespreken uw feedback graag intern en met de desbetreffende collega's zodat wij onze service en kwaliteit in de toekomst kunnen verbeteren. Onze excuses voor dit ervaren ongemak. Daarnaast mag ik trots vermelden dat wij deze week volledig overgaan naar nieuwe kamersloten, wat zal resulteren dat er geen fouten meer in de kamersleutels zal zitten. Wij hopen dat u dit in de toekomst zelf nog eens kunt ervaren. Nogmaals dank voor uw feedback, dit waarderen we heel erg. Met vriendelijke groet, Lisa. Front Office & Guest Relations Manager

Beoordeeld op 10 mei 2023

Vriendelijk personeel. Ruime kamer, we hadden de comfort twinroom, badkamer kan wel wat onderhoud gebruiken. Goede ligging voor een overnachting vlakbij de snelweg. Verder niet veel te doen in de omgeving. Ontbijt was erg lekker. Goed geïsoleerd, geen last van de snelweg gehad.

Datum van verblijf: mei 2023
Hotel Van der Valk Eindhoven, General Manager van Van Der Valk Eindhoven Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 mei 2023

Bedankt voor uw beoordeling. Ik zal genoemde scores en feedback communiceren met ons team. Hartelijk dank en hopelijk mogen we u in de toekomst nogmaals verwelkomen in ons hotel.
Guest Relations, Van der Valk Eindhoven

Beoordeeld op 25 maart 2023 via mobiele applicatie

Voor de tweede keer herrie van buiten, lallende jonge mensen, voor de tweede keer de receptie moeten bellen. Ik kom hier niet meer. Na 01.00 uur nog steeds lawaai buiten. Hier wordt mij niet vrolijk van, zeker niet als ik de volgende dag weer moet werken.

Datum van verblijf: maart 2023
Reistype: Reisde alleen
Hotel Van der Valk Eindhoven, General Manager van Van Der Valk Eindhoven Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 april 2023

Bedankt voor uw bezoek aan ons hotel en de feedback. Vervelend om te horen dat u niet goed heeft kunnen slapen i.v.m. het geluidsoverlast. We gaan graag met u in gesprek om uw klacht te bespreken. U kunt daarvoor contact opnemen met onze front office (tel: 040 211 60 33). We horen graag van u.