Afgelopen 2 op 3 oktober hadden wij een dinerarrangement bij Hotel Eindhoven Van der Valk geboekt. De kamer (411) was prima, ruim en schoon.
Over het personeel niets dan lof; ontzettend vriendelijk, niets op aan te merken.
De bedden waren echter verschrikkelijk slecht. Slappe, lichtgewicht matrasjes, die enorm doorzakten. Waardeloos en geen oog dicht gedaan. Daar zou mentoch echt iets aan moeten doen. Ik heb er 2 dekens opgevouwen in de lengte onder gelegd om nog een beetje steun te creëren, maar het blijft gepruts.
Dan moet me toch ook echt van het hart dat ik zelden (lees nooit) zulke krappe dekbedjes heb gezien, iets meer dan 120cm breed en de hoes was zelfs nog smaller, waardoor het dekbed ook nog opkrulde aan de zijkanten. Om te huilen en niet Van der Valk waardig!!
De koffie- en theevoorziening was wat betreft de thee heel slecht: heeft VdV zelf wel eens thee gezet met dat apparaat? Dat gaat dus echt niet. Smaak noch kraak.
Een waterkoker, een paar fatsoenlijke theeglazen en thee zoals bij het ontbijt, zou een prima oplossing zijn.
Het diner begon aardig met een amuse, maar de carpaccio was lauw en smakeloos, de varkensmedaillons waren volgens mij opgewarmd, smakeloos en gortdroog. Niet opgegeten.
Het dessert, de dame blanche, smaakte werkelijk nergens naar, alleen maar zoet.
We hadden ons erg verheugd op dit arrangement, de foto's en presentatie zijn zeer verleidelijk, maar lijken helaas niet op de realiteit. Geen aanbeveling waard en zeker niet voor herhaling vatbaar.