Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk”
Beoordeling van Sitio

Sitio
Geclassificeerd als nr. 5 van 316 Restaurants in Den Bosch
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 15 US$ - 35 US$
Gegevens restaurant
10 juni 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Hartstikke lekker, top plekje en de speculoos tiramisu is heeerlijk! Kom hiervoor zeker terug naar Den Bosch :)

Datum van bezoek: juni 2021
Bedank 491nickiv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (276)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 276 beoordelingen

14 mei 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag weer de full experience box besteld, en hij was weer heerlijk, net als altijd. De carpaccio en de steak cannibale zijn favoriet, net als de rest van de box eigenlijk...ook gluten-en lactosevrij is geen probleem! Eten bij Sitio is erg lekker, maar zolang het in de avond nog niet thuis kan zijn wij dan van de boxen!

Datum van bezoek: mei 2021
Bedank jolanda073
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 mei 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden een comfortbox met verschillende gerechten besteld. Het zag er verzorgd en mooi uit en het smaakte heerlijk. Echt een aanrader. Wij komen zeker terug.

Datum van bezoek: mei 2021
Bedank 247evelinek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 mei 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldige samenstelling van heerlijke borrelplank tapas, diverse gerechten van de verschillende restaurants van deze leuke eigenaren! Aanrader voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt!

Datum van bezoek: februari 2021
Bedank janetv326
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 mei 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Eindelijk mochten we weer, precies DAT straalde af bij het personeel en de wijze hoe het eten werd voorbereid, heerlijk!

Datum van bezoek: april 2021
Bedank 697zullz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sitio bekeken, bekeken ook

 
Den Bosch, Noord-Brabant
Den Bosch, Noord-Brabant
 

In Sitio geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.