Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Den Bosch
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Voorgerecht”
Beoordeling van Sitio - Steaks & Pasta

Sitio - Steaks & Pasta
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 19 van 349 Restaurants in Den Bosch
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 13 US$ - 30 US$
Gegevens restaurant
22 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk met een groep vrienden hier genoten van verrassende plankjes vol lekkere dingen.
Daarna hoofdgerecht en dessert bij de 2 andere restaurant.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank janheinw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (197)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

35 - 39 van 197 beoordelingen

17 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke high wine! Super bediening en heel leuk concept van een high wine. Je kunt namelijk zelf aan de hand van een plattegrond kiezen welke wijn en gerechtje je wilt. Lekkere gerechtjes en ruim voldoende voor een lunch en zeker voor die prijs!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Lorena_3221
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben heerlijk gegeten, het personeel was meedenkend en erg attent en vriendelijk!
De voorgerechten hebben we eerst "a la tapas" gegeten en vervolgens zijn we pas aan het hoofdgerecht begonnen. Je zou ook alleen de voorgerechten kunnen eten als je van kleine porties houdt!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Trouwebeoordelaar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij kwamen op zaterdagavond binnen zonder te reserveren. Eigenlijk was het vol, maar door wat te schuiven konden we toch terecht! Dit was gelijk al een heel goede eerste indruk.

Er loopt voldoende personeel rond, hier door word je vlot en erg vriendelijk geholpen. Begonnen met een wijntje, serveren goede wijnen! Mijn tafelgenoot had vooraf steak tartare, deze was echt heel erg lekker! Vol van smaak, mooie ingrediënten. Zelf had ik Fritti, had er meer van verwacht en was niet heel warm, was prima, zou het niet nog een keer bestellen.
Als hoofd hadden we allen pasta gamba, dikke aanrader! Om het af te maken een heerlijk dessert, soufflé. Machtig, maar ZO lekker!

Omdat het allemaal zo lekker was, en wij trek hadden helaas vergeten foto’s te maken.
Als ik weer eens in Den Bosch ben kom ik hier zeker terug!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank SandraJ2954
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was weer fantastisch. Dit is by far ons lievelingsrestaurant in Den Bosch! Personeel is super vriendelijk en professioneel.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank Sjoerd073
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sitio - Steaks & Pasta bekeken, bekeken ook

 
Den Bosch, Noord-Brabant
Den Bosch, Noord-Brabant
 
Den Bosch, Noord-Brabant
 

In Sitio - Steaks & Pasta geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding