Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke lunch met uitstekende bediening.”

Restaurant - Eetcafe De Stip
Geclassificeerd als nr. 57 van 307 Restaurants in Den Bosch
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
6 juli 2020 beoordeeld

Prima smaakvolle lunch gegeten, nadat ik eerst een verrukkelijke echte Bossche bol hebt genuttigd. Wat was die lekker.
Heerlijke wraps met pikante ossenhaas en champignons op toast.
Grote porties en prijs/kwaliteit goed.
Uitstekend en zeer klantvriendelijk geholpen door Cor(inne). Een topper.
Dit eetcafé is een aanrader in Den Bosch.

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Eetgenieters
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (120)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 120 beoordelingen

27 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, al meer dan 35 jaar ons favoriete eetcafé in het harte van ‘s-Hertogenbosch. Staat voor een constante kwaliteit!

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank janheinw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker gegeten. Kipfilets en varkenshaasje waren echt lekker, alsook lekkere fritjes ! Enorm vriendelijke dame die ons bediende. Gezellige sfeer.

Datum van bezoek: december 2019
Bedank Susanne J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 november 2019 beoordeeld

Wij gaan heel graag naar de stip gisteren was zo leuk werden we verrast met een geschenk voor Kerstmis!

Datum van bezoek: november 2019
Bedank 373marianv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben genoten van onze tournedos op italiaanse wijze. Echter werden wij net na de laatste hap van ons eten al buiten gekeken. Kregen de pinautomaat gelijk op tafel gezet en ondertussen werden de nieuwe placemets en borden al weggezet. Voordat we nog niet weg waren zaten er al nieuwe gasten. Niet echt klantvriendelijk als je het mij vraagt.

Datum van bezoek: november 2019
3  Bedank Jim v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant - Eetcafe De Stip bekeken, bekeken ook

 
Den Bosch, Noord-Brabant
Den Bosch, Noord-Brabant
 

In Restaurant - Eetcafe De Stip geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding