Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Den Bosch
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Prima voor de lunch”
Beoordeling van Dit

Dit
Geclassificeerd als nr. 15 van 349 Restaurants in Den Bosch
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Internationaal
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd
8 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Geluncht buiten op het terras. Goed geregeld, super bediening, warmte lampen. Verse jus is geen verse jus, helaas. Keuze uit lunch gerechten vonden wij niet heel bijzonder. Allerlei ciabattas uit de oven, kroketten, uitsmijters. Verder wat salades. Heel leuk vond ik, dat ze nog met borrelhapjes langskwamen, heel gastvrij. Al met al wel een aanrader!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 506barv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (321)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 322 beoordelingen

4 september 2019 beoordeeld

We hebben hier met 3 personen geluncht en het was voortreffelijk. Per portie was het meer dan voldoende en dit alles tegen zeer redelijke prijzen. Het geluidsniveau in de zaak is nuiet optimaal en zit tegen storend aan.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Vandalen2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Op zaterdagmiddag een cappuccino en een koffie verkeerd met een bordje Combi Dit. Ik zeg een prima combinatie. Erg lekker. Altijd weer gezellig om hier te zijn.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Sallochy2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2019 beoordeeld

Bij toeval door een flinke bui bij Dit terecht gekomen. Wat blij waren wij dat we hier beland waren. Heerlijke cocktails en heerlijk eten maar het beste was het personeel, vriendelijk, attent en hart voor de zaak. We hebben genoten en hebben er nog lang nadat de bui weg was gezeten. Echt een aanrader om even, of lekker lang te zijn. Top!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Marceld809
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2019 beoordeeld

Wij hebben hier alleen wat drankjes gedaan op het terras. Het is jammer dat de stoelen zo hard zijn en echt niet lekker zitten. Het zou verstandig zijn om daar iets aan te doen. De kaart was uitgebreid en bevat ook informatie over de omgeving, overnachtingen en winkels. Wel handig, maar dat maakt het ook wat onoverzichtelijk. De drankjes en service waren prima.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank MaritTuik
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Dit bekeken, bekeken ook

Den Bosch, Noord-Brabant
 
Den Bosch, Noord-Brabant
Den Bosch, Noord-Brabant
 
Den Bosch, Noord-Brabant
 

In Dit geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding