Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Den Bosch
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Verrassend goed”
Beoordeling van Le Meridien

Le Meridien
Een tafel reserveren
2
ma 9/12
20:00
Geclassificeerd als nr. 23 van 349 Restaurants in Den Bosch
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 15 US$ - 64 US$
Dineropties: Buiten zitten, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Buiten zitten, Reserveringen
24 oktober 2019 beoordeeld

Heel gastvrije ontvangst. diner en wijnkaart. De gekozen gerechten waren lekker en mooi. . We hebben bij de voor- en nagerechten Salentein wijn gedronken, wit en rood. Per glas te krijgen, iets duurder maar heel lekker. Bediening was uitstekend ook in hun adviezen. We hebben die avond genoten!

Datum van bezoek: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank jppgroen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (144)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 144 beoordelingen

5 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat kun je hier toch zalig eten. Binnen en buiten, het blijft een top restaurant met constante hoge kwaliteit...een dikke aanrader op de Korte Put

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank Dilis2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2019 beoordeeld

Prima restaurant met soms erg jong en niet al te ervaren personeel, maar dat zeer zijn en haar best doet.
De kaart is prima en de wijze waarop het het eten op je bord wordt geserveerd, is verzorgd. De porties zijn niet al te groot in verhouding tot de redelijk hoge prijs per gerecht.
Bijzonder zijn de zogenoemde Bites: kleine gerechtjes, die prima smaken en nog onder het voorgerecht, qua prijs en grootte, zijn geclassificeerd.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank henkbrekelmans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Altijd heerlijk hier !
Laatste keer heerlijke lunch gegeten.
Tonijn tataki
Oesters
10 gerechtjes om te delen
Lekker brood met smeersels
Lekker wijntje erbij
Was weer een feestje!

Datum van bezoek: juni 2019
1  Bedank Tabithav17
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Buiten op het terras genoten van het vriendelijke personeel, prachtige en ook heerlijke eten. Aanrader! Het terras was als enige nog leeg toen we aankwamen maar we wilden lekker zitten en namen toch plaats. De prijzen zullen de reden zijn dat het nog leeg was en het is echt een restaurant dus geen plek om na het shoppen te borrelen. Als je echt wilt dineren, twijfel dan niet. Aan de prijs maar lekker!

Datum van bezoek: juni 2019
2  Bedank 909gwenr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Le Meridien bekeken, bekeken ook

Den Bosch, Noord-Brabant
Den Bosch, Noord-Brabant
 
Den Bosch, Noord-Brabant
Den Bosch, Noord-Brabant
 
Den Bosch, Noord-Brabant
 

In Le Meridien geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding