Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“De naam vermoed wat anders”
Beoordeling van Jack's Foodbar

Jack's Foodbar
Een tafel reserveren
2
di 28/1
20:00
Geclassificeerd als nr. 2 van 352 Restaurants in Den Bosch
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 11 US$ - 21 US$
Gegevens restaurant
30 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zoals de titel al zegt, de naam doet iets anders vermoeden, zeker niet de culinaire hoogstandjes die hier geserveerd worden.
Wij waren een familie, 6 personen met 5x verassings menu. (4 gangen) en 1x a la Carte. buitengewoon heerlijk gegeten, supervriendelijke bediening en een goede prijs.
Dit restaurant mag je niet missen, komen graag weer terug.

Datum van bezoek: november 2019
Bedank Freestyle-Patje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (134)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 136 beoordelingen

27 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Verassingsmenu zeer goed bevallen.
Erg hartelijk en behulpzaam personeel.
Aanrader. perfecte prijs kwaliteit verhouding

Datum van bezoek: november 2019
Bedank Jornvos1980
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten de smaken zijn erg puur.
Elke gang weer is een explosie van smaken die goed op elkaar zijn afgestemd.
Bediening erg professioneel en vriendelijk.
Echt een avond vullen gebeuren als je hier gaat eten

Datum van bezoek: november 2019
Bedank Traveler-Aus66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 november 2019 beoordeeld

Dit restaurant is een echte aanrader!
We hebben als lunch genoten van het 2-gangen 'proeverij'-menu. Erg lekker en mooi opgediend! Echt de moeite!
Misschien hadden we moeten gaan voor het 3-gangen-menu... (we hadden 's avonds snel terug honger)?
Toch was het zijn prijs waardig!

Datum van bezoek: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank PaulDamn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik geef zelden tot nooit een 5 sterren omdat ik vaak dingen vaststel die vatbaar zijn voor verbetering maar in dit restaurantje was alles gewoon perfect ... wat een zalige smaken... de keuze tussen begeleid wijn of bierarrangement ... heel mooi ingericht en correcte bediening ... en dit aan een zeer behoorlijke prijs ... voor mij is dit in nederland een ster waard ... wat een pareltje ! ... tip, ga zeker voor het avontuurlijk menu !

Datum van bezoek: november 2019
1  Bedank 287bartv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Jack's Foodbar bekeken, bekeken ook

Den Bosch, Noord-Brabant
Den Bosch, Noord-Brabant
 
Den Bosch, Noord-Brabant
Den Bosch, Noord-Brabant
 
Den Bosch, Noord-Brabant
Den Bosch, Noord-Brabant
 

In Jack's Foodbar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding