Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
Mooi historisch gebouw

Het Stadhuis Den Bosch bevindt zich op de Markt, naast vele andere historische gebouwen. Meestal ... meer lezen

Beoordeeld op 28 november 2018
KristinVanCauteren
,
Brussel, België
Pracht gebouw

Erg mooi groot gebouw. Je kunt het niet missen op de Markt. Heeft een barokke gevel. Op kantooruren ... meer lezen

Beoordeeld op 7 november 2018
Frans W
,
Terneuzen, Nederland
Lees alle 29 beoordelingen
  
Google
Populaire tours & activiteiten in en om Den Bosch
Beoordelingen (29)
Beoordelingen filteren
29 resultaten
Waardering van reizigers
8
16
4
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
8
16
4
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 29 beoordelingen
Beoordeeld op 11 april 2019

Als de mogelijkheid geboden wordt neem 'm dan aan. Hier komt de geschiedenis van Den Bosch bij elkaar

Datum van activiteit: maart 2019
Bedank Boy B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 november 2018

Het Stadhuis Den Bosch bevindt zich op de Markt, naast vele andere historische gebouwen. Meestal versiert met vlaggen kan je er niet naast kijken. Je kan dit gebouw ook bezoeken met een gids zodat je meer inzicht krijgt.

Datum van activiteit: november 2018
Bedank KristinVanCauteren
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 november 2018

Erg mooi groot gebouw. Je kunt het niet missen op de Markt. Heeft een barokke gevel. Op kantooruren kun je het gebouw inlopen.

Datum van activiteit: november 2018
Bedank Frans W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2018

Meerdere keren hier (binnen) geweest. Mooi gebouw om te zien! Alleen de buitenkant is al prachtig, maar als eenmaal binnen bent is het helemaal super!
Ik weet alleen niet of het 'zomaar' overal toegankelijk is.

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank ArnoLucas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2018 via mobiele applicatie

Met rondleiding is het stadhuis echt leuk om te bezoeken. Verhalen maken het gebouw een stuk interessanter.

Datum van activiteit: april 2018
Bedank GerardFox
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken