Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
Mooi historisch gebouw

Het Stadhuis Den Bosch bevindt zich op de Markt, naast vele andere historische gebouwen. Meestal ... meer lezen

Beoordeeld op 28 november 2018
KristinVanCauteren
,
Brussel, België
Pracht gebouw

Erg mooi groot gebouw. Je kunt het niet missen op de Markt. Heeft een barokke gevel. Op kantooruren ... meer lezen

Beoordeeld op 7 november 2018
Frans W
,
Terneuzen, Nederland
Lees alle 29 beoordelingen
  
Google
Populaire tours & activiteiten in en om Den Bosch
Beoordelingen (29)
Beoordelingen filteren
29 resultaten
Waardering van reizigers
8
16
4
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
8
16
4
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 29 beoordelingen
Beoordeeld op 19 juli 2018

Alleen de buitenzijde ijs al fantastisch om te zien. Wt een vakwerk. Benden in de Raadskelder kun je eventueel lunchen.Doen.

Datum van activiteit: juli 2018
Bedank Ton T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 mei 2018

via ondergrondse waterkanalen kan je dit stadhuis betreden, een opvallende verschijning op de markt. leuk om te bekijken.

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank Bob C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 maart 2018 via mobiele applicatie

Het stadhuis is een mooi gebouw waar je oog op valt vanaf de markt. Helaas nog nooit zelf van binnen gezien, maar wil dat zeker nog een keer doen.

Datum van activiteit: maart 2018
1  Bedank yardenas2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 september 2016 via mobiele applicatie

Bijzonder om te realiseren dat dit gebouw uit de 14e eeuw stamt. Prachtige plek in de stad. Bijzonder om vanuit het stadhuis, via een verborgen deurtje op een bootje naar de Binnendieze te kunnen stappen.

Datum van activiteit: september 2016
1  Bedank Rien-db
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 september 2016

Aan de super gezellige Bossche markt gelegen. Prachtige uitstraling van buiten en zeker de moeite waard om een kijkje binnen te nemen om een tour te doen. Hier kom je historie van Den Bosch tegen en de prachtige schilderijen

Datum van activiteit: juni 2016
Bedank GeertS622
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken