Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“informele koffietent”
Beoordeling van Koffiebar Sowieso

Koffiebar Sowieso
Geclassificeerd als nr. 2 van 11 Koffie en thee in Breda
Wijk: City
Gegevens restaurant
Wijk: City
7 augustus 2020 beoordeeld

In relaxed sfeer koffie/thee met wat erbij gegeten. In de appeltaart zat wel veel kaneel.
Goede koffie en volop ruimte om fijn te zitten in deze tijd. Er kan ook koffie meegenomen worden.
1 minuut lopen van hotel Nassau.

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Linda12031203
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (37)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 37 beoordelingen

3 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is een van mijn favoriete lunch plekken in Breda. De chai latte en rood fruit smootie bowl zijn zeker een aanrader. Het is een schattig tentje met gezonde eet opties.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank suusn2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juli 2020 beoordeeld

Perfect voor ontbijt/lunch. Pancakes zijn heerlijk. Toffe drankkaart. Ideaal voor veganisten en vegetariërs. Leuk stadsterrasje achterin.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank ManonDeGroote
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 maart 2020 beoordeeld

Super leuke tent. Je zou verwachten een beetje alternatief maar dat vind ik totaal niet. Heel veel keuze en je raakt zo ook meer bekend met de vegan wereld. We hadden golden milk (echt een aanrader) en daarnaast een vegan cheesecake.

Echt het was echt heerlijk. Er zouden meer van dit soort tentjes moeten zijn!

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank foodietaco
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke gegeten, bij een gezellige drukke, sowieso, heerlijke gerechten, ruim keuze, en vriendelijke bediening! Komen zeker terug

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank majamarc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Koffiebar Sowieso bekeken, bekeken ook

 
Breda, Noord-Brabant
 

In Koffiebar Sowieso geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding