all.accor.com
TravelocityUS$ 122
Agoda.comUS$ 111
Beoordeeld op 20 november 2022 via mobiele applicatie

Heel mooie kamer. Erg goed ontbijt in prachtige ontbijtzaal. Avondeten was goed. Sittard is klein gezellig plaatsje. Gezellige markt meegemaakt.
Parkingdeel van het hotel was niet aangegeven waardoor we het niet vonden, wel erg grote parking aanwezig. Ingang van hotel was moeilijk te vinden en zag er niet leuk uit. Was klein plaatsje met daaromheen enkele gebouwen in slechte staat. Doch ook mooie kerk vlakbij. Prijs kwaliteit prima hotel.

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 19 november 2022

Verblijf in een superiorroom in het hotel in het centrum van Sittard. Bereik via de ondergrondse parking is goed uitgelegd en ge komt zo ook in het hotel.
Ontvangst was correct, maar niet erg gemoedelijk.
Kamer is groot en voorzien van de essentiële dingen. Pantoffeltjes en badjassen waren evenwel niet voorzien. Zepen in een flacon aan de muur, andere toiletartikelen die je in een 4 sterren superiorkamer verwacht, ontbraken.
Koffie en thee faciliteiten aanwezig.
Flesje prosecco voor verjaardag is een fijne attentie.
Bij het inrichten van de kamer is men vergeten iets te voorzien om de koffers op te leggen, zodat hiervoor de tafel voor de TV diende gebruikt te worden. De kranen aan de wastafels zijn erg kort zodat enkel een kinderhandje er onder past. De verlichting rond de spiegel is niet bedoeld om veel te zien. Ontwerpers zijn meestal niet erg praktisch en dat straalt de hele, weliswaar mooie, kamer uit.
Kamer was erg gehorig. We konden het horen als onze bovenbuur opstond en rondwandelde. Gelukkig was de bezetting van het hotel laag op deze donderdag.
Restaurant Volte is met zijn gebogen gewelven best aangenaam. Ontvangst door een enkel Engelssprekende ober was eerder een tegenvaller. Gelukkig waren er niet veel gasten zodat de vriendelijke Nederlands sprekende gastvrouw dit voor alle tafels kon opvangen.
Het 3-gangen diner was ok. Ruim voldoende porties. Passende wijnen werden voorzien door de gastvrouw, waarvoor dank.
Ontbijt in restaurant George. Eerder een grote onpersoonlijke eetzaal , met zeer hoge zoldering. Afscherming voor de priemende zon was niet voorzien, zodat door de weerkaatsing van het licht op alle glimmende vlakken het eerder een uitdaging was om hier te eten. Resultaat was ontbijt met hoofdpijn.
Buffet ruim voorzien en regelmatig aangevuld. Personeel eerder afstandelijk, een glimlach kon er blijkbaar niet van af. Koffie en thee stonden aan de andere zijde van het grote lokaal zodat we even moesten zoeken.
Goede uitvalsbasis om Sittard te bezoeken.
Een beetje meer betrokkenheid van al het personeel zou voor dit hotel wonderen doen.
Goed voor een zakelijk hotel.

Kamertip: Voor een romantisch uitje minder geschikt. Eerder een zakenhotel.
Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 2 oktober 2022

Erg hartelijke ontvangst. Hotel is gesitueerd in historisch pand, direct in centrum. Goed te bereiken, parkeergarage direct bij het hotel gelegen. Mooie ruime kamers met goede bedden, alles netjes en schoon. Zeer uitgebreid ontbijt van goede kwaliteit. Diner in de bistro van het hotel was ook erg lekker, en bovendien goede prijs/kwaliteit verhouding.

Kamertip: Op de 7e verdieping overnacht; dit was een suite, met apart slaapgedeelte boven. Hiernaast keukentje en koffievoorziening.
Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 30 september 2022 via mobiele applicatie

Prima hotel, mooie locatie, fijne kamer, goed en lekker ontbijt.
Wel vreemde wegwerpbakjes voor je yoghurt en vreselijk slechte WiFi. Bovendien een internetservice waarbij je onnodig veel persoonsgegevens worden gevraagd. Dat is niet van deze tijd

Kamertip: Parkeren in de parkeergarage is wel een dingetje en de geboden gratis internetverbinding is beroerd
Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 24 september 2022

We hebben een overnachting met diner en ontbijt in dit hotel geboekt. We vonden het hotel moeilijk bereikbaar. Dit kon alleen via een parkeergarage met ondergrondse passage naar het hotel. Onze kamer was comfortabel, maar misten een deur naar de badkamer. Dit gaat ten koste van de privacy en veroorzaakt ook lichtinval van buiten waardoor de hotelkamer minder duister is. Het diner was prima en het ontbijt bood een goed assortiment. Wat meer service bij het ontbijt was prettig geweest.

Datum van verblijf: september 2022