Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
€ 78
Expedia.com
€ 82
Word beloond met One Key
Priceline
€ 83
Volledig restitueerbaar voor di 27 feb.
Geen aanbetaling vereist
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (99)
Beoordelingen filteren
99 resultaten
Waardering van reizigers
50
26
9
6
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
50
26
9
6
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 99 beoordelingen
Beoordeeld op 9 september 2023

.Klantvriendelijk en oplossingsgericht personee. lFijn om te verblijven in dit hotel. Ontbijt en diner is goed.
ALs je meerdere dag in dit hotel wilt verblijven dan zou ik, als hotel, wel wat minder parkeerkosten vragen

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met DoubleTree by Hilton
Bedank HANS O
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 september 2023

Heel fijn hotel. Kamers zijn erg ruim en de badkamer ook. Leuke hotelbar en vriendelijk personeel. Hotel is een voormalige school en recent omgebouwd tot hotel. Je kunt wel zeggen dat dat goed gelukt is! Ontbijt is uitgebreid en ook prima. En binnen 5 minuten lopen ben je in het centrum van Sittard. Eigen parkeerplaats ook ideaal.

Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Peter S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 augustus 2023 via mobiele applicatie

Fantastische kamer, mooi gebouw en scherpe prijs.

Maar hoewel ik dit hotel iedereen zou aanraden, was de Engelstalige bediening bij ontvangst ronduit lomp. We hadden het idee bij een Oost Europese douane kantoor te staan.

Het is niet dat we werden afgeblaft - maar veel scheelt het niet.

Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Maarten_M123
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 augustus 2023

Ik zou 5 steren hebben gegeven als er meer parkeergelegenheid zou zijn. Nu stonden auto's op parkeerplekken welke voor EV -auto's waren. Ligt misschien dan niet aan hotel, maar aan onbeschofte hotelgasten, maar met meer parkeerruimte of beter toezicht zou daar beter op ingegrepen kunnen worden. Verder was het hotel fantastisch. Mooie karakteristieke uitstraling, schone ruime kamers, goed ontbijt en ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de omgeving. Ik moest hier nu helaas zijn voor werk maar kom zeker op een ander tijdstip terug.

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 864wimw
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 augustus 2023

De ligging was goed, ontvangst was heel vriendelijk en ander dame was meer gastvrij en open voor praatje. We vonden het heel jammer dat we extra €12 per nacht moesten betalen voor parkeerplaats op eigen terrein van hotel. Dat maakt het verblijf veel duurder wat volgens ons niet hoeft.

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met DoubleTree by Hilton
Bedank Ingrid V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken