Dream669620
Vlijmen, Nederland

Wil je parkeren, hier niet boeken!

2,0 van 5 bollen16 jul 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Hotel en ontbijt goed.
Auto parkeren een ramp. Ook al reserveer je een plek en betaalt die ook. Ga je met de auto nog even weg, dan kan er geen parkeerplek op terrein meer zijn. Ze geven aan dat een reservering niet gegarandeerd is, dan naar abc parkeergarage. Die bleek al dicht te zijn bij terugkomst. Moet verder weg naar een parkeergarage midden in de nacht.
Advies is niet te boeken in dit hotel als je er met de auto op uit wil en laat verwacht terug te komen.
Datum van verblijf: juli 2023
Kamertip: Hier geen hotelkamer boeken als je met auto bent en er op uit wil gaan en soms laat terug kan...
0.4 km van DoubleTree By Hilton Sittard
The charming village of Uphoven
0.2 km van DoubleTree By Hilton Sittard
Sittard BLUEBuitenzwembad
1.8 km van DoubleTree By Hilton Sittard
Voorkant van ons prachtige hotel midden op de markt in Sittard
0.4 km van DoubleTree By Hilton Sittard
In het mooiste gedeelte van Sittard, vind je ons monumentaal, sportief, viersterren hotel.
2.4 km van DoubleTree By Hilton Sittard
2.7 km van DoubleTree By Hilton Sittard
3.2 km van DoubleTree By Hilton Sittard
Meer hotels in Sittard bekijken
Beoordeeld op 2 juli 2023 via mobiele applicatie

Echt een tophotel door de opvallend goeie service. Wat een vriendelijk personeel! Mooie hoge kamers, superschoon en een perfecte ligging in het centrum van Sittard. Vijf dagen lang voor werk overnacht en zie nu al uit naar het volgende bezoek!

Datum van verblijf: juli 2023
Beoordeeld op 1 juli 2023 via mobiele applicatie

Heerlijke bedden, super mooie kamer en vriendelijk personeel. Wat wil je anders?

Wij hebben het enorm fijn ervaren dus zeker een aanrader! Ook makkelijk te bereiken, ideaal.

Als je niet kunt slapen, is er altijd wel een vriendelijke barman aanwezig voor een gezellig babbeltje!

Datum van verblijf: juni 2023
Beoordeeld op 27 maart 2023

Wij komen vaak in Limburg en slapen bijna altijd in Venlo of Maastricht.. Nu (17 maart) uitgeweken naar Sittard die een beetje in het midden ligt. Wij kwamen wel laat aan en werden heel vriendelijk ontvangen met koeken door een griekse gastheer. Zijn naam ben ik kwijt. (ik denk Nikos). Zeer vriendelijk en we voelden ons direct op ons gemak.
Heerlijk geslapen. Goede bedden. De volgende morgen kregen wij heerlijk ontbijt. Zeer vriendelijke en behulpzame dames in het restaurant.
Wij liepen naar de kamer terug en in de lobby kwamen wij een frontoffice medewerkster tegen. Zij heet Suze.
Suze vertelde over het hotel, het gebouw en de omgeving ( gelukkig was het rustig) dat
zo inspirerend was , dat wij zeker terug zullen komen in de omgeving.
Je voelde dat alles uit haar hart kwam. Het was zo leervol . Wat weet deze dame heel veel en ze kan het zo goed overbrengen ook.
Mooi hotel. Alle personeel zijn zo vriendelijk.
Wij komen zeker weer terug.
Rosita en Derriel uit Rotterdam

Beoordeeld op 26 februari 2023

Geweldig hotel, wat een sfeer (is oud schoolgebouw Bisschoppelijk college geweest).
Volledig modern hotel, maar alle authentieke kenmerken van de school behouden gebleven. Bij aankomst krengen we een gratis upgrade naar junior suite: Zeer ruime kamer met bad in het midden en inloopdouche. Kamer echt goed schoon en zeer goede bedden. Ontbijt was heerlijk. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam Minpuntje: We hadden maar voor 1 nacht geboekt ;)

Hotel is echt een aanrader en wij komen zeker terug.

J.W. van den Berg
Katwijk zh

Beoordeeld op 22 februari 2023

Helaas gaat het kletsen met kollegaatjes voor op de gast. Het ontbijt was goed verzorgd. We zijn 5 nachten gebleven en van deze 5 dagen kregen we op 3 dagen geen bedden gemaakt schone handdoeken en wc papier . Dat is niet goed voor een Hilton hotel.

Beoordeling verzameld in samenwerking met DoubleTree by Hilton