Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkere smaken”
Beoordeling van Aruna Cuisine

Aruna Cuisine
Reserveer een tafel
2
vr 2/10
20:00
Geclassificeerd als nr. 11 van 145 Restaurants in Roermond
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 12 US$ - 38 US$
Keukens: Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
Beschrijving: Frans,Mediterraan, Europees,vis en zeevruchten,glutenvrij,Thais,Indiaas,Srilankaas,vegatarisch
5 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere viscurry uit Sri Lanka gegeten gisteren met Oosterse crème brûlée als toetje. Dat was lekker: mango, palmsuiker, kardamom en munt. Voor de verfijnde smaak zou ik hierheen gaan. Voor de hamburgers en spareribs kun je hier (terecht) niet terecht. Daar zijn andere gelegenheden voor.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank nonardus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (311)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

11 - 15 van 311 beoordelingen

2 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Een 5 gangen verrassings menu besteld, en koninklijk gegeten!!
Alles vers en zeer smaakvol!!
Een echte aanrader!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Hgfe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2020 beoordeeld

Helaas lachte de chef niet zo lief naar ons als naar de Koningin op de foto. En verbleekte de smaak van het eten bij het terugkomende commentaar van hem. Vraag zeker niet van te voren naar een kindermenu wat er dan ter plekken niet blijkt te zijn. Vraag ook niet om clementie naar je autistisch dochter die je meeneemt om lekker uit eten te kunnen want dat gaat daar niet op! Helaas moet ik zeggen dat ik boos en verdrietig ben na deze ervaring.

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 273charlottek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig restaurant met vriendelijke behulpzame bediening. Werden goed geinformeerd over de gerechten. Heerlijk Indiaas/thais gegeten.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Carla K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2020 beoordeeld

Beide hadden we hoofdgerecht gegrilde zalm.
De zalm was ok, maar het was geen hele moot. De frites leken wel van de Mac Donalds en het kleine bakje sla was de top. Ijsbergsla die al wat bruin was, met een stukje appel, komkommer en tomaat.
Was een tegenvaller..

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Avanzon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Aruna Cuisine bekeken, bekeken ook

 

In Aruna Cuisine geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding