NANCY L

Fantastisch luxueus hotel, prachtig kader, echt de moeite waard!!

Beoordeling van Het Arresthuis
5,0 van 5 bollen6 jan 2025 beoordeeld
Dit was de 3e keer dat ik in dit hotel verbleef. De vorige keren was echter meer dan 10 jaar geleden. Ik was opnieuw aangenaam verrast: de standaard ligt nog altijd even hoog als 10 jaar geleden, het hotel is nog altijd spik en span en voorzien van alle comfort. Ideaal gelegen op wandelafstand van het centrum van Roermond en van de outlet in Roermond. Ook perfect als uitvalsbasis voor dagje kerstmarkt in Dusseldorf. Enkel het ontbijt wordt aan tafel bediend. Dat vind ik iets minder, maar dat is een persoonlijke mening. Ik schuif graag aan aan een ontbijtbuffet, zodat ik zelf mijn pistolets en koffiekoeken kan kiezen die ik echt wil. Het bijbestellen à la carte van de eitjes en dessertjes is wel helemaal goed! Samenvatting: hotel is top!! We komen zeker nog terug!!
Reistype: Bezocht met familie
0.4 km van Het Arresthuis
Foto van Designer Outlet Roermond gelegen op 400 mtr. afstand.
TheaterHotel De Oranjerie
0.3 km van Het Arresthuis
Driepersoonskamer met uitzicht op de tuin op de eerste verdieping
0.7 km van Het Arresthuis
1.5 km van Het Arresthuis
Meer hotels in Roermond bekijken
Beoordeeld op 30 december 2024

Perfecte ligging, zeer vriendelijk personeel. Mooie kamers, strak en netjes, en een goed bed. Ontbijt aan tafel geserveerd, genoeg keuze. Zeker heel veel sfeer in het restaurant. Ziet er gezellig en perfect uit. Echt een aanrader, vooral een je ook nog een dag wilt shoppen in outlet Roermond

Beoordeeld op 21 december 2024

Reeds voor de derde keer kunnen genieten in dit fantastisch hotel.
Kamers uniek en voorzien van alle luxe.
Ontbijt uitmuntend met super bediening van fantastische dames.
Diner is ook van hoogstaand niveau met een hele goede bediening en begeleiding van de sommelier.

Beoordeeld op 17 december 2024

Deze voormalige gevangenis biedt een uniek concept. We genoten van een uitstekende accommodatie, van een voortreffelijke service en van een topervaring kwa eten en drinken. Restaurant Damianz, gelegen in het hotel, is bovendien een absolute aanrader! We verbleven reeds vier keer in Het Arresthuis en kijken nu al uit naar ons volgende verblijf!

Beoordeeld op 14 december 2024

Geen betere manier om mijn verjaardagsweekend door te brengen dan in Het Arresthuis en super goede Damianz restaurant. Weinig restaurants zijn zo attent als zij m.b.t. eetwensen en de medewerkers zijn meer dan oprecht vriendelijk. Kortom voor herhaling vatbaar! Bovenal is het centrum super gezellig.

Beoordeeld op 14 december 2024

Net aangekomen op de bestemming zijn we aangenaam verrast: vlotte incheck, er is parkeergelegenheid bij het hotel, en een WOW-ervaring bij het "arrestatie-concept", zowel in de kamer als daarbuiten. We verbleven in kamer 23 en waren gecharmeerd van een totaal andere kamer- inrichting dan gewoonlijk. Wij waarderen het degelijke hoge bed en de aanwezige accessoires als strijk-plank/ijzer. De zitstoelen zijn stoer maar aan de lage kant. Ook vinden we de verlichting van de kamer eerder sober. Kan niet gezegd worden van de badkamer. Wij vinden deze helemaal ok. Hoog toilet, fijne douche. Naast onze kamer een lift... met gedruis wanneer deze in gebruik is. Ook even melden dat de oordopjes die je vindt bij je hoofdkussen nuttig kunnen zijn... de gehorigheid is hier geen sterk punt.
Ontbijt: als vdvalk-bezoekers zijn wij voorstanders van de ontbijtbuffetten. Wij vonden het aanbod van het continentaal ontbijt kwalitatief aan de sobere kant. (Keuze beleg: salami, kaas,...) Koffie: kwaliteit is ok. Mag het iets meer zijn? Ook de melk bij de koffie. De extra's bij het ontbijt passen wel bij de grandeur van deze zaak.
Het personeel: wij hadden hier het genoegen alleen maar fijne vd-valk-medewerkers medewerkers met hart voor de zaak, te ontmoeten.