Net aangekomen op de bestemming zijn we aangenaam verrast: vlotte incheck, er is parkeergelegenheid bij het hotel, en een WOW-ervaring bij het "arrestatie-concept", zowel in de kamer als daarbuiten. We verbleven in kamer 23 en waren gecharmeerd van een totaal andere kamer- inrichting dan gewoonlijk. Wij waarderen het degelijke hoge bed en de aanwezige accessoires als strijk-plank/ijzer. De zitstoelen zijn stoer maar aan de lage kant. Ook vinden we de verlichting van de kamer eerder sober. Kan niet gezegd worden van de badkamer. Wij vinden deze helemaal ok. Hoog toilet, fijne douche. Naast onze kamer een lift... met gedruis wanneer deze in gebruik is. Ook even melden dat de oordopjes die je vindt bij je hoofdkussen nuttig kunnen zijn... de gehorigheid is hier geen sterk punt.
Ontbijt: als vdvalk-bezoekers zijn wij voorstanders van de ontbijtbuffetten. Wij vonden het aanbod van het continentaal ontbijt kwalitatief aan de sobere kant. (Keuze beleg: salami, kaas,...) Koffie: kwaliteit is ok. Mag het iets meer zijn? Ook de melk bij de koffie. De extra's bij het ontbijt passen wel bij de grandeur van deze zaak.
Het personeel: wij hadden hier het genoegen alleen maar fijne vd-valk-medewerkers medewerkers met hart voor de zaak, te ontmoeten.