Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“heerlijk eten bij goede gastheren”
Beoordeling van Kasteeltje Hattem

Kasteeltje Hattem
Geclassificeerd als nr. 36 van 144 Restaurants in Roermond
Gegevens restaurant
18 maart 2020 beoordeeld

een super restaurant op een mooie locatie. ziet er hoogdrempelig uit maar eenmaal binnen voel je je op je gemak en wordt in de watten gelegd. betaalbaar en geweldig eten, genoeg keus en heerlijke wijnen. Er is altijd tijd voor een persoonlijk praatje en je wordt vakkundig bedient.
Voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank f_knapen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (21)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 21 beoordelingen

5 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Een zakelijke lunch. Mooi menu , pop smaak, mooie porties, vriendelijk personeel. Gasten voelden zich gast.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank Wiel H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gedineerd. Geweldige keuken gecombineerd met leuke bediening en een lekker wijnarrangement. Dit moet je op je lijstje zetten. Doe er een overnachting bij en je hebt een onvergetelijke ervaring.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank FdJ010
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

In Roermond heb je een aantal goede restaurants, en veel andere restaurants. Als je goed wil eten zonder ster, dan is Kasteeltje Hattem een echte aanrader.
Uitbaters Daan en Frank werken gastvrij en gedreven om er een fijne avond van te maken (met hun personeel natuurlijk).
In de winter is het prachtig verlicht; in de zomer is het terras er heerlijk.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank LucR499
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 januari 2020 beoordeeld

Seds weer opnieuw is het een echt feest om hier in een heel gezellige sfeer mooi bereide gerechten te verorberen. Voeg daarbij de uiterst vriendelijk bedienende medewerkers en eigenaren en weet U waarom wij hier graag naar toe gaan!!

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jean Guillaume ... G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Kasteeltje Hattem bekeken, bekeken ook

 

In Kasteeltje Hattem geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding