Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima sushi”
Beoordeling van Azie Tapas

Azie Tapas
Bestel online
OF
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 190 van 453 Restaurants in Maastricht
Gegevens restaurant
7 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima sushi en bijgerechten, behalve dat op sommige sushi (Belgische) mayo zat.. Personeel kwam niet echt geïnteresseerd over, sushi werd daarentegen snel geserveerd en alles kwam tegelijk.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank draapljin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (159)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 160 beoordelingen

30 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker eten, uitgebreide kaart, met net even wat anders dan de gemiddelde all you can eat sushi. Bediening is echt totaal ongeïnteresseerd.

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank Yvonne B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juni 2020 beoordeeld

Prijs kwaliteit is gewoon top ,

De bediening is netjes en snel

En wij genieten er iedere keer enorm van in al die jaren dat we bij asian tapas komen zijn we nooit teleurgesteld naar huis gegaan

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank Mariankaa A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zaterdagavond 17:00 (tegen 18:00 zat het al goed vol). Het was nog redelijk rustig en we kregen een mooi tafeltje. Vriendelijk werd de kaart uitgelegd.
We hebben 2,5 uur heerlijk gegeten en kregen meerdere malen de vraag of het ons smaakte.
We hoefde niet lang te wachten op de rondes eten en kregen ook regelmatig de vraag of we nog iets wilde drinken.
Erg goede service en heerlijk eten!
We komen zeker nog eens terug.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank MichW85
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 december 2019 beoordeeld

Het eten was goed, maar de service was tamelijk slecht. We werden nauwelijks verwelkomt, heel onpersoonlijk en onprofessioneel.

Datum van bezoek: december 2019
Bedank Keesieh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Azie Tapas bekeken, bekeken ook

Maastricht, Limburg
Maastricht, Limburg
 
Maastricht, Limburg
 

In Azie Tapas geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding