Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
  
Google
Manieren om Sint Servaasbrug te ontdekken
vanaf 35,30 US$
Meer info
Hardlooptour
94 beoordelingen
vanaf 26,12 US$
Meer info
vanaf 35,02 US$
Meer info
Beoordelingen (632)
Beoordelingen filteren
632 resultaten
Waardering van reizigers
241
304
75
12
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
241
304
75
12
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 632 beoordelingen
Beoordeeld op 19 september 2020 via mobiele applicatie

Oudste brug van Nederland, mooi. Al zie je ze in het buitenland vaak. Op de brug mooi uitzicht over de Maas.
Jammer dat de brug ‘s avonds niet verlicht is.

Datum van activiteit: september 2020
Bedank MBHA
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 september 2020

Tijdens een tochtje met een rivierschip zijn we onder de oude brug doorgevaren en ook diverse keren onderdoor gelopen.

Datum van activiteit: september 2020
Bedank debrieder
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2020

Mooi prachtige brug die deze 2 delen van de stad via de fiets of te voet met elkaar verbinden. Zijn er ook nog onder door gevaren met een boottochtje. Brug die echt bij Maastricht hoort nezoals het Vrijthof en de St Servaaskerk

Datum van activiteit: september 2020
Bedank mkunnen63
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 augustus 2020 via mobiele applicatie

Omdat het kennelijk de oudste brug van Nederland is en zo kenmerkend is voor Maastricht, moet je er gewoon even over heen lopen. Als je erop loopt, is de brug niet heel bijzonder. Het zijaanzicht of het uitzicht op het centrum is mooi.

Datum van activiteit: augustus 2020
1  Bedank 2Kees
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2020 via mobiele applicatie

Oude brug over de Maas, kenmerkend voor Maastricht en belangrijk voor de ontwikkeling op twee oevers. Mooi uitzicht over de Maas, de boten en het beeld van Sint Servaas die de boten zegend is te zien. Een trap leidt naar een aanlegsteiger van waar je het gevoel hebt door het water te wandelen naar de brug parallel aan deze.

Datum van activiteit: augustus 2020
Bedank furaha1nl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken