Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Genieten!”
Beoordeling van De Lanteern

De Lanteern
Geclassificeerd als nr. 87 van 456 Restaurants in Maastricht
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Nederlands
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
25 september 2020 beoordeeld

Genieten in vele opzichten! Mooi verzorgd terras, vriendelijke serveersters die vlot bedienen met lach. Plezier in ’t werk straalt ervan af. En dat niet een keer, maar alle dagen dat we het terras aandeden. Het mooie weer deed de rest. En oh ja, het eten, of het nou gaat om een stuk vlaai, een lunchgerecht of bites, mag er ook zijn.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Nandi2401
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (240)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 240 beoordelingen

12 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk vispotje gegeten bij de lanteern met een heerlijk glas wijn. Vispotje is geen juiste naam voor dit gerecht. Het is een bord rijkelijk gevuld met diverse zeeproducten zoals gamba, scampi, Vongole, coquilles, zalm, dorade in heerlijke saus en ik had er pasta bij gekozen. Echt de moeite waard

Datum van bezoek: september 2020
Bedank andyu01
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 september 2020 beoordeeld

Mensen ga hier naartoe!
Wat een fijne waiter/ ober hadden wij, het welkom heten viel al gelijk in de prijzen bij ons. We waren met 8 meiden en we noemden hem Robert de Niro. Wat een service en wat een aandacht kregen we van deze man. Verkopen kan ‘ie hoor. Niets was teveel, alles tot in de puntjes correct op tafel gekomen. Nogmaals proost en dank voor een geweldige avond.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank studiolinda
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier tijdens ons bezoek aan Maastricht aan het eind van de 1e donderdag van september plaats genomen op dit gezellige terras.
Lekker ff n borrel gedaan met vriendelijk en rap personeel. Binnen ziet het er ook prima uit.
Mooie plein

Datum van bezoek: september 2020
Bedank mkunnen63
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2020 beoordeeld

Veel keuze! Bediening was ondanks de drukte snel en vriendelijk. De prijzen zijn trouwens ook goed te doen! Interieur en daarmee ook de sfeer stralen gezelligheid uit.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank geertvanv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Lanteern bekeken, bekeken ook

 

In De Lanteern geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.