Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
€ 190
Expedia.com
€ 186
Word beloond met One Key
Hotels.com
€ 186
Word beloond met One Key
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (151)
Beoordelingen filteren
151 resultaten
Waardering van reizigers
52
57
29
8
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
52
57
29
8
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
10 - 15 van 151 beoordelingen
Beoordeeld op 3 februari 2020 via mobiele applicatie

Prachtig gerenoveerd gebouw met behoud van stijl. Prachtige buitenplaats achter het pand. 2 minuten lopen vanaf Vrijthof. Geweldig ontbijt. Persoonlijke service en aandacht van hoge kwaliteit. Op 4 minuten loopafstand: Ideale parkeergelegenheid na inchecken.

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank leointgroen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 december 2019

Geen parking voor de deur, maar wel erg goed gelegen om te voet Maastricht te ontdekken. Parkeren kan (mits bijbetaling) in een nette parkeergarage op 200 m van het hotel. Ik was er in de kerstperiode, en het hotel was erg romantisch en fijn aangepast aan de kerstsfeer. Vriendelijk personeel, uitstekend ontbijtbuffet, en comcortabele bedden. Het enige nadeel is dat de geluidsisolatie van de ramen naar de straat niet optimaal is, en ook de deur naar de hal laat geluid van laat binnenkomende gasten doordringen. Maar de algemene atmosfeer, de ruime kamer, de mooi ligging maken het toch een echt aan te raden hotel.

Datum van verblijf: december 2019
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank nicolasj
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 november 2019 via mobiele applicatie

Heerlijk romantisch top hotel. Wij hadden de juniorsuite, deze prachtige kamer was rustig gelegen aan de achterkant. Het ontbrak je aan niets bij het ontbijt alles super vers. Kon niet beter. Een echte aanrader in Maastricht.

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank D0uweP
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 september 2019

Het hotel ligt dichtbij het Vrijthof. Wij hadden een kamer aan de voorkant maar niet echt overlast 's nachts. Je hoort wel iets maar dat is naar mijn mening geen overlast te noemen. De kamer was ruim en schoon. De bedden zijn goed.
De parkeergarage Q Park Entre Deux is goed te vinden als je op het adres zoekt. Staat niet aan de buitenkant maar zijn er in 1 keer naartoe gereden. Super ruime garage. De afstand naar het hotel is in een aantal minuten te lopen.
Wij hebben een goed verblijf gehad.

Datum van verblijf: september 2019
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank NatasjaB38
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 augustus 2019

Men vraagt hier structureel teveel toeristenbelasting, 5,95 euro, veel meer dan men mag vragen volgens de richtlijnen van de gemeente. Hier zijn al meerdere reviews over geweest. Klopt niets van! Met mn klacht wordt ook niets gedaan.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank GSieljes
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken